Kenan İmirzalıoğlu Hazreti Hamza rolünde

Düzenleyen:
Kenan İmirzalıoğlu Hazreti Hamza rolünde

MAGAZİN Haberleri

Türk televizyonlarının en sevilen oyuncularından olan Kenan İmirzalıoğlu, bu sürpriz projede Hazreti Hamza rolüyle ekrana gelecek.

İslamiyet’in doğuşunu konu alan 1976 yapımı “Çağrı” filmi, Ay Yapım tarafından Türk televizyonlarına uyarlanacak. Mustafa Akkad’ın yönettiği ve Anthony Quinn’in Hazreti Hamza’yı canlandırdığı film, dizi olarak çekilecek. Projenin sürpriz ismi de belli oldu. Yer aldığı yapımlarla Türk televizyonlarının en sevilen oyuncularından olan Kenan İmirzalıoğlu, bu sürpriz projede Hazreti Hamza rolüyle ekrana gelecek. Senaryosu yazılmaya başlanan dizinin yine “Çağrı” adıyla mı yayınlanacağı konusu belirsizliğini koruyor. Uygun mekân arayışları ve cast çalışmaları devam eden dizinin çekimlerinin önümüzdeki yaz başlaması planlanıyor. Dizinin izleyiciyle buluşması için ise sonbahar ayları öngörülüyor.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...