Kenan Doğulu Kadir Doğulu kardeş mi? Kadir Doğulu kardeşleri kim? Kemal Doğulu Kadir Doğulu kardeş mi?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kenan Doğulu Kadir Doğulu kardeş mi?  Kadir Doğulu kardeşleri kim? Kemal Doğulu Kadir Doğulu kardeş mi?
Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ünlü oyuncu Kadir Doğulu’nun ünlü şarkıcı Kenan Doğulu ile kardeş olup olmadığı merak ediliyor. Kadir Doğulu’nun hayatı ile ilgili detaylar sevilen oyuncunun hayranları tarafından yakından takip ediliyor. Kadir Doğulu’nun kaç kardeş olduğu ve Kenan Doğulu ile kardeş olup olmadıkları bir kez daha gündeme geldi. Peki Kadir Doğulu’nun kardeşleri kim? Kemal Doğulu Kadir Doğulu kardeş mi?

Doğulu kardeşler kimdir? sorusunun yanıtı merak konusu oldu.  Magazin dünyasının sık sık gündeminde olan iki isim Kenan Doğulu ve Kadir Doğulu arasındaki soyadı benzerliği akıllara Kenan Doğulu Kadir Doğulu kardeş mi?  sorusunu getirdi. Peki ünlü oyuncu Kadir Doğulu kim? Kadir Doğulu kardeşleri kim? Kemal Doğulu Kadir Doğulu kardeş mi? işte merak edilen ayrıntılar…

KENAN DOĞULU VE KADİR DOĞULU KARDEŞ Mİ?

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu ve Kadir Doğulu arasındaki soyadı benzerliği ile akraba oldukları iddiaları zaman zaman gündeme geliyor. Ancak Kadir Doğulu ve Kemal Doğulu kardeş ya da kuzen değiller.  İki ismin sadece soyadları benziyor.

KADİR DOĞULU VE KEMAL DOĞULU KARDEŞ Mİ?

Kadir Doğulu ve Kemal Doğulu kardeşler. Kadir Doğulu’nun asıl adı Abdülkadir Doğulu’dur. Ünlü oyuncu ve model Kadir Doğulu birçok dizi ve filmde rol almıştır. Sevilen oyuncunun aynı zamanda menajerlik şirketi var.  Doğulu kardeşler  bir diğer isim Kemal Doğulu’dur. Kuaför ve pop ve elektronik müzik şarkıcısı Kemal Doğulu aynı zamanda Moda programlarında jürilik yapmıştır.

KADİR DOĞULU KİMDİR?

Kadir Doğulu ya da doğum adıyla Abdulkadir Doğulu 19 Nisan 1982'de Mersin'de doğdu. Okan Üniversitesi gastronomi bölümündeki kaydını oyunculuk nedeniyle dondurdu. İlk olarak, 2010 yılında Kanal D'de yayımlanmaya başlayan ve ardından Star TV'de yayınlanmaya devam eden Küçük Sırlar dizisinin başrollerinden birini oynadı. Eylül 2011'de sona eren dizi ile oyunculuğa tam anlamıyla adım atmış oldu. Bundan önce Hande Yener'in Romeo şarkısının klibinde rol almıştır. Ardından sonraki televizyon sezonunda Show TV'de yayınlanan, Gani Müjde'nin yazmış olduğu Pis Yedili adlı dizide yine başrol oynadı. Ancak diziden ayrıldı ve 2013 yılında FOX'ta yayınlanmaya başlayan ve ardından Show TV'de yayınlanmaya devam eden Fatih Harbiye adlı dizide Macit rolüne hayat verdi.

2015 yılında atv'de yayımlanan Sevdam Alabora dizisinde Gökhan rolünü oynadı. Kasım 2015'te Star TV'de yayınlanmaya başlayan Muhteşem Yüzyıl Kösem adlı dizide Mehmet Giray Han'a hayat verdi.. 2016-2017 yılları arasında FOX'ta yayınlanan Bana Sevmeyi Anlat adlı dizide "Alper" rolüne hayat vermiştir. Dizi, 30 Ocak 2017'de sona ermiştir. Müzisyen ve modacı olan Kemal Doğulu'nun kardeşidir. Neslihan Atagül ile evlidir. Son olarak ise, 2022-2023 yılları arasında Star TV'de yayımlanan Gecenin Ucunda adlı dizide "Kazım Işık" karakterini üstlenmiştir.

KEMAL DOĞULU KİMDİR?

Kuaför ve pop ve elektronik müzik şarkıcısı Kemal Doğulu, 14 Ekim 1979 tarihinde dünyaya geldi. Beş kardeşin en büyüğü olan Kemal Doğulu, 12 yaşında Mersin'de bağladığı kuaförlük mesleğini sürdürüyor. Kemal Doğulu, oyuncu Kadir Doğulu'nun da abisi.  Lise eğitimi sonrasında Urfa, Harran Üniversitesi‘nde Pazarlama Bölümü’nü kazanan Kemal Doğulu Kuzeni Zeki Doğulu’nun İstanbul‘da Kuaför dükkanında kariyerinin ilk adımlarını attı. Saç tasarımları yapan Doğulu, zamanla makyaj da yapmaya başladı. Zamanla yaptığı saç tasarımlarını ve makyajları çekmeye başlayan Doğulu’nun fotoğrafları Elle dergisinde yayımlandı.Hande Yener, Seda Sayan, Sıla, Kutsi, Gökhan Özen, Nil Karaibrahimgil, Demet Akalın gibi isimlerin imaj danışmanlığını yapan Doğulu, fotoğraf çekimine ve klip yönetmenliğine de davam etti. 2014 Temmuz ayında İstanbul, Nişantaşı'nda bir kuaför salonu açtı.

Kemal Doğulu, 2014 yılının Eylül ayında başlayan ve Öykü Serter‘in sunuculuğunu Uğurkan Erez ile beraber yaptığı “Bu Tarz Benim” adlı yarışma programında İvana Sert, ve Nur Yerlitaş ile birlikte jüri görevi yaptı. “İşte Benim Stilim” yarışmasıyla üne kavuşan Kemal Doğulu, uzun süren sessizliğini 25 Kasım 2019’da başlayan Doya Doya Moda yarışmasıyla bozdu.

 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ali22 Aralık 2023 10:38

Çok benziyorlar gerçekten

Eslem22 Aralık 2023 10:33

Kemal, Kadir ve Kenan'ın soyadlarının aynı olması da enteresan tesadüf

Ceyda22 Aralık 2023 10:31

Ben kardeşler sanıyordum bunca zamana kadar

Sonraki Haber Yükleniyor...