Kenan Doğulu ile Beren Saat'e milyon dolarlık teklif

Kenan Doğulu ile Beren Saat'e milyon dolarlık teklif

MAGAZİN Haberleri

Kenan Doğulu ve Beren Saat çiftine reklam teklifleri geldi. Kenan Doğulu ve Beran Saat çiftine rekor bir teklif geldi.

Ünlü çifte inşaat firmasından 3 milyon, bankadan ise 4 milyon dolarlık teklif geldi. Ünlü çift reklam yıldızı olmaya mı hazırlanıyor. Beren Saat oynadığı dizilerde büyük bir başarı yakalarken bir de reklam filmleri mi? Ünlü çift Kenan Doğulu ve Beran Saat için reklam teklifleri geliyor. Reklamda oynatmak istiyen çift için milyon dolarlık teklifler geliyor. İnşaat şirketinden 3 milyon dolar teklif alan çift, bir bankadanda 1 yıllık reklam için 4 milyon dolarlık teklif aldı. Beren Saat ise bu teklife sıcak bakıyor. İkili henüz net bir cevap vermedi. İlişkileri ile çok da gündemde kalmak istemeyen çift bu teklife tedirginlik yaşıyor.DAVETLERİN ARANAN İSMİ OLDULAR
Davete çağrılan ünlü çifte basından oldukça ilgi geliyor. Bu nedenle organizasyon sahipleri çifte astronomik ücretler teklif ediyor. Ünlü çift bu teklifi ise reddediyor.(spothaber)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...