Kaza geçiren İbrahim Tatlıses’ten ilk açıklama: Akşam görüşmek üzere

Düzenleyen:
Kaza geçiren İbrahim Tatlıses’ten ilk açıklama: Akşam görüşmek üzere
MAGAZİN Haberleri

Bugün trafik kazası geçiren İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından bir video yayınladı. Hastane odasından açıklama yapan Tatlıses, “Arayan soran herkesten Allah razı olsun. Akşam konserde görüşmek üzere” dedi.

Şarkıcı İbrahim Tatlıses sabah saatlerinde Bodrum Yalıkavak yolu üzerinde aracı ile seyir halinde iken trafik kazası geçirdi. Ünlü sanatçı yaralandı. Araçta sıkıştığı öğrenilen Tatlıses'i kurtarmak için bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. Araçtan çıkarılan İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından ilk açıklamayı yaptı.

AYAĞINDA İKİ KIRIK VAR

Bodrum Yalıkavak yolunda geçirdiği trafik kazası sonucu araç içerisinde mahsur kalan ünlü Sanatçı İbrahim Tatlıses, ekiplerin yoğun mücadelesi sonucu araçtan çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Hastanede tetkikleri yapılan ve röntgeni çekilen İbrahim Tatlıses'in genel sağlık durumunun iyi olduğu ancak bir ayağında iki kırık olduğu belirtildi.

“ARAYAN SORAN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN”

Öte yandan ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından bir video paylaşarak ilk açıklamaya yaptı. Durumunun iyi olduğu görülen Tatlıses, videosunda “Arayan soran herkesten Allah razı olsun. Akşam konserde görüşmek üzere” ifadelerini kullandı. Ünlü şarkıcının hafta yatağındaki keyifli halleri de dikkat çekti. Türkücü, "Ağrı dağın eteğinde" şarkısını söyledi.



Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...