Kaza geçiren Ebru Yaşar ikinci kez ameliyat oldu

Düzenleyen:
Kaza geçiren Ebru Yaşar ikinci kez ameliyat oldu

MAGAZİN Haberleri

Sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğraf ile takipçilerine üzen haberi duyuran şarkıcı Ebru Yaşar, diz kapağının kırıldığını söylemiş ve ameliyat olmuştu. Yaşar’ın ağrıları şiddetlendiği için ikinci kez ameliyat olduğu öğrenildi.

Sevilen sanatçıdan geçtiğimiz günlerde üzen haber gelmiş, geçirdiği talihsiz kaza sonrası diz kapağı kırılan Ebru Yaşar, hastaneye kaldırılmış ve ameliyat olmuştu.

“İNŞALLAH TOPARLAYACAĞIM”

Sosyal medya hesabından sağlık durumu ile ilgili bilgi veren Yaşar, sedye üzerinden bir fotoğrafını paylaşarak kaza geçirdiğini belirtmişti. Düştüğünü açıklayan sanatçı, hastanede çekilen fotoğrafının üzerine "Şimdi ameliyata girip inşallah toparlayacağım" notunu düşmüştü.

Kaza geçiren Ebru Yaşar ikinci kez ameliyat olduDiz kapağı kırılan Ebru Yaşar, ameliyat oldu

İKİNCİ KEZ AMELİYAT MASASINA YATTI

Sağlığına kavuşan Ebru Yaşar, sahnelere dönmüştü. Ancak ünlü şarkıcının ağrıları şiddetlendi. Yaşar, ikinci kez ameliyat olmak zorunda kaldı. Sevilen şarkıcı ilk ameliyatında dizinin tedavisinde uygulanan tellerin çıkarılması için doktorunun tavsiyesiyle bugün bir kez daha özel bir hastanede ameliyat masasına yattı. Ameliyatı başarılı geçen Ebru Yaşar’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...