Kayahan ve Nilüfer yıllar sonra aynı sahnede düet yaptılar

Kayahan ve Nilüfer yıllar sonra aynı sahnede düet yaptılar

MAGAZİN Haberleri

Telif hakları yüzünden 15 yıldır dargın olan sanat dünyasının iki dev ismi Kayahan ve Nilüfer bir araya gelerek barıştı.

Beşiktaş Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Beşiktaş Meydanı'nda önceki gece bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte, telif hakları yüzünden 15 yıldır dargın olan sanat dünyasının iki dev ismi Kayahan ve Nilüfer bir araya gelerek barıştı. Kurulan sahneye ilk olarak şarkıcı Nilüfer ardından Kayahan'ın eşi İpek Açar çıktı. Kayahan'ın seyirci ile buluşmasının ardından sahneye tekrar büyük coşku içinde şarkıcı Nilüfer geldi. Nilüfer, 15 yıldır telif hakları yüzünden dargın olan Kayahan'la bir araya gelerek, dargınlıklarını sonlandırdı. Nilüfer, Kayahan ve İpek Açar birlikte sahne alarak düet yaptı. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar da parçalara eşlik etti. Kayahan'ın zaman zaman "Barıştık ama her an küsebiliriz" diye espri yapması herkesi eğlendirdi. Kayahan, düet sonrasında vatandaşları "Sizleri çok seviyorum" diyerek selamladı ve 'Ben Anadolu Çocuğuyum' adlı şiiri seslendirerek sahneden ayrıldı. Kayahan'ın konser sonrası sevenlerinden helallik istemesi eşini ve sevenlerini duygulandırdı. nbsp;

TELİF HAKLARI YÜZÜNDEN DARGINDILAR

Telif hakları yüzünden 15 yıldır dargın olan sanat dünyasının iki dev ismi Kayahan ve Nilüfer bir araya gelerek barıştı. Eski dostlar sahnede 1990 yılında Eurovision yarışmasına katıldıkları "Gözlerinin Hapsindeyim" isimli şarkıyı seslendirdi.
Ahmet Faruk Sarıkoç İSTANBUL İHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...