Kardeşlerim Şengül diziden ayrıldı mı? Kardeşlerim Şengül, neden yok? Fadik Sevin Atasoy Kardeşlerim’den çıktı mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kardeşlerim Şengül diziden ayrıldı mı? Kardeşlerim Şengül, neden yok? Fadik Sevin Atasoy Kardeşlerim’den çıktı mı?

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisinde Şengül karakterinin son haftalarda dizide yer almaması dikkat çekti. Kardeşlerim dizisinde Şengül’ün yeni bölümlerde olmaması izleyicilerin akıllarına Fadik Sevin Atasoy Kardeşlerim’den ayrıldı mı? sorusunu getirdi. Fadik Sevin Atasoy’un neden dizide yer almadığı belli oldu. İşte Kardeşlerim Şengül dizide neden yok, nerede? yanıtı…

Kardeşlerim dizisinin oyuncuları ve karakterleri merakla takip ediliyor. Sevilen dizide Şengül karakterine hayat veren Fadik Sevin Atasoy’un 3 haftadır dizinin yeni bölümlerinde rol almaması gündeme geldi. ATV ekranlarında heyecanla izlenen dizinin başrollerinden Şengül diziye veda mı etti? İzleyiciler Kardeşlerim Şengül diziden ayrıldı mı? sorularına yanıt ararken Kardeşlerim dizisinde beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Kardeşlerim Şengül, neden yok,nerede? Fadik Sevin Atasoy Kardeşlerim’den çıktı mı? detaylar…

KARDEŞLERİM DİZİSİNDE ŞENGÜL NEDEN YOK?

Kardeşlerim’de Şengül karakterine hayat veren Fadik Sevin Atasoy'un projeden sessiz sedasız ayrıldığı ortaya çıktı. 4 sezondur devam eden Kardeşlerim dizisinde Şengül karakteri 3 haftadır dizide yer almıyordu. Başarılı oyuncu Fadik Sevin Atasoy Kardeşlerim dizisinden ayrıldı. Oyuncu Fadik Sevin Atasoy, vedasıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

KARDEŞLERİM ŞENGÜL EREN KİMDİR?

Dizideki Şengül Eren karakteri 37 yaşında. Uyanık, değişken, paraya fazla değer veren, cingöz bir kadın. Kocasının yeğenlerine belli bir mesafeden sahip çıkmaya çalışırken, her daim fırsatlardan da istifade etmeyi iyi bilen bir kadın.

Kardeşlerim Şengül diziden ayrıldı mı? Kardeşlerim Şengül, neden yok? Fadik Sevin Atasoy Kardeşlerim’den çıktı mı?

FADİK SEVİN ATASOY KİMDİR?

Fadik Sevin Atasoy, 1975 yılında Ankara'da doğdu. Sanatçı Emel Göksu’nun kızı olan Atasoy, çocukluğundan itibaren radyo ve TRT'deki çocuk programlarında yer aldı. Eğitim hayatında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi'ni bitirdikten sonra yüksek lisans eğitimi aldı. Devlet Tiyatroları'nda 6 yıl hizmet verdi ve idarecilik görevlerinde bulundu. Yurt dışında tiyatro eğitimi aldı ve pek çok İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca ve Bulgarca gibi pek çok farklı dile hakim olan Atasoy, oyunculuk kariyerine 2000 yılında dizi, film ve tiyatro oyunlarında rol alarak başladı. 2011'de babasının ölümünden sonra Amerika'ya yerleşti, RedCase adlı bir yapım şirketi kurdu ve uluslararası başarılar elde eden "MUSE" adlı oyunu yazdı. Hollywood projelerinde de yer aldı ve birçok ödül kazandı.

Televizyon kariyeri "Bizim Evin Halleri," "Serseri Aşıklar," "Sev Kardeşim," "Ah Be İstanbul," "Ayrılık," "Dudaktan Kalbe," "Son Bahar," "Ah Kalbim" gibi dizilerle devam etti. Ayrıca "Kardeşlerim" dizisinde Şengül karakterini üstelenerek çeşitli ödüller kazandı. Sinema kariyerindeki bazı önemli filmler arasında "Kısmet,"  "O Şimdi Mahkum," "Beyaz Melek," "Geçerken Uğradım," gibi yapımlar bulunuyor.  Fadik Sevin Atasoy, Bulgaristan Devlet Tiyatrosu'nda sahne aldı ve tiyatro yönetmenliği de yaptı. ABD'de yaşayan Türk sanatçılarla New York Şehri Türk Amerikan Sanat Topluluğu'nu kurdu. Broadway Town Hall Tiyatrosu'nda çeşitli oyunlarda yer aldı. 

 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...