'Kardeş Payı' dizisi ilk bölümüyle olay oldu

'Kardeş Payı' dizisi ilk bölümüyle olay oldu

MAGAZİN Haberleri

Başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Seda Bakan'ın paylaştığı 'Kardeş Payı' sosyal medyada dün gece en çok konuşulan dizi oldu.

Ekranların yeni dizisi 'Kardeş Payı', güçlü yapımlara karşı farkını daha ilk bölümde ortaya koydu. Kardeş Payı yüksek izlenme oranlarının yanı sıra nbsp; sosyal medya yansımalarıyla da nbsp; geceye damgasını vurdu. Ahmet Kural'ın Twitter'da en çok konuşulanlar arasına girdiği dizi için takipçiler, #kardeşpayı hashtagi ile 23.900 ve yine "kardeş payı" olarak da 9900 içerik paylaştı.

Dizinin sosyal medya yorumlarında izleyiciler ekibi çok özlediklerini, Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in çok iyi nbsp; ikili olduğunu ve dizinin ilk dakikasından itibaren çok güldüklerini sıklıkla dile getirdiler.

Star TV'nin yeni dizisi Kardeş Payı, yayınlanan ilk bölümü ile geceye damgasını vurdu. Dün gece 22:45'te yayın hayatına merhaba diyen Kardeş Payı 1. bölümü hakkındaki tüm detaylar burada. Dün akşam Star TV ekranlarından yayınlanan Kardeş Payı ilk bölümü ile büyük beğeni topladı.

Ahmet Kural ve Murat Cemcir dünyayı güzelleştirmeye çalışacak!
Onlar sıradan tesisatçı değiller...Dizide Ahmet Kural (Metin) ve Murat Cemcir(Ali) nbsp; su tesisatçısı, Seda Bakan ise nbsp; evin geçimini sağlayan küçük kardeş (Feyyaz) karakterine can veriyor.

Senaryosunu Selçuk Aydemir'in kaleme aldığı dizinin konusu ise şöyle;

Kafalarında hep bir eylem canlandığı için; ellerinden geleni asla ardına koymayan abi (Ali), kardeş (Metin) ve hayallerine ortak etmek istedikleri ama hep hayal kırıklıklarına denk getirdikleri küçük kardeşleri Feyyaz ile dünyaya barış ve mutluluk getirmek isterler. Sırf bu talepleriyle Say kanununu boşa çıkarttıkları için makro ekonomiye büyük bir darbe vuran kardeşler için bu sadece başlangıçtır. Ali ve Metin'in büyük mucitler gibi geniş çalışma alanları, sponsorları yoktur nbsp; ama dünyayı güzelleştirmeye çalışırken 60'ından sonra kendisine bakmaya başlayan ve evdeki herkesi huylandıran babaları, 87 yaşından sonra ben hinlik için yaratılmışım diyen el aldıkları ustaları ve tarifi çok zor gönül ilişkileri vardır.

ALİ İHSAN VAROL KÖTÜ ADAM ROLÜNDE

Kardeş Payı dizisinin en büyük sürprizi Ali İhsan Varol'un oyunculuğa adım atması. Kelime Oyunu'yla sempati kazanan Varol, dizinin kötü adamı.

Kardeş Payı dizisinin başrollerinde Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Seda Bakan var. Öne çıkan diğer oyuncular ise Rıza Akın, Ayşe Kökçü, Şinasi Yurtsever, Ali İhsan Varol, İpek Yaylacıoğlu, Berfu Öngören, Korhan Herduran, Nazlı Tosunoğlu, Sadık Gürbüz ve Fulden Akyürek. Dizide Ahmet Kural (Metin) ve Murat Cemcir(Ali) su tesisatçısı, Seda Bakan ise evin geçimini sağlayan akıllı küçük kardeş (Feyyaz) karakterine can veriyor. Dizinin yapımcılığını ise Mehmet Yiğit Alp üstleniyor. Seçluk Aydemir'in hem senaryosunu yazdığı hem de yönettiği dizinin ilk bölümünün fragmanı yayınlandı.

Onlar sıradan tesisatçı değiller...
Dizide Ahmet Kural (Metin) ve Murat Cemcir(Ali) nbsp; su tesisatçısı, Seda Bakan ise nbsp; evin geçimini sağlayan akıllı küçük kardeş (Feyyza) karakterine can veriyor.

Mahalle duygusunun yoğun olarak hissedileceği dizide mucit kardeşler Metin ve Ali'nin dünyaya barış ve mutluluk getirecek bir icada imza atmalarıyla hayatları değişecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...