Kanserle mücadele eden Bahar Öztan hastaneden sevenlerine seslendi

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Kanserle mücadele eden Bahar Öztan hastaneden sevenlerine seslendi

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Kolon kanseriyle mücadele eden Yeşilçam’ın ünlü oyuncusu Bahar Öztan, ameliyat oldu. Hasta yatağından video paylaşan Öztan, sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

“Şaşkın Milyoner”, "Doktor Civanım", "Kanlı Nigar", "Sevenler Ölmez" filmleri ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Bahar Öztan sayısız yapımda rol rol aldı. Geçtiğimiz mart ayında daha önce dört kez yendiği kansere yakalanan Öztan, ameliyat masasına yattı.

Kanserle mücadele eden Bahar Öztan hastaneden sevenlerine seslendi

“İNŞALLAH DAHA İYİ OLACAK”

Yeşilçam’a ‘Gamzeli Güzel’ olarak damga vuran oyuncu, tedavisinin devam ettiği hastaneden sevenlerine seslendi. Çektiği videoyla sağlık durumundan bahseden Öztan, “Herkese merhaba, bu videoyu size çok daha önce çekmek isterdim ama ikinci bir ameliyat daha geçirdiğim için dolayısıyla tekrar başa döndük. Neyse ki şu anda çok şükür iyiyim. Bundan önceki günler halim yoktu. Telefonu dahi elime alamamıştım. Her şey yolunda gayet güzel gidiyor. Hepinizi çok seviyorum. Oğlumu, erkek kardeşimi, arkadaşlarımı, sevdiklerimi, sevenlerimi, hepinizi çok seviyorum. Beni merak etmeyin her şey yolunda. İnşallah daha da iyi olacak. Hâlâ hastanedeyim. Kısa bir zaman sonra mutlaka çıkarım. Size kucak dolusu sevgiler. Dualarınız o kadar iyi geldi ki teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bahar Öztan videoyu “Hepinize sağlıklı mutlu günler diliyorum, her daim dualarınıza ihtiyacım var. Sevgiyle kalın” notuyla paylaştı.

Öztan’ın paylaşımına Yeşim Salkım, Safiye Soyman, Semiha Yankı, Yılmaz Morgül gibi ünlü isimler başta olmak üzere sevenlerinden de geçmiş olsun mesajları yağdı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...