Kansere yakalanan Tanyeli hastalığını doğruladı! İşte ilk açıklaması…

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kansere yakalanan Tanyeli hastalığını doğruladı! İşte ilk açıklaması…

MAGAZİN Haberleri

Bir süredir yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle hastaneye başvuran oryantal Tanyeli’ye pankreas teşhisi kondu. 52 yaşındaki isimden hastalığıyla ilgili ilk açıklama geldi.

Bir dönemin en ünlü oryantali Tanyeli, kansere yakalandığını açıkladı. Yıllar önce ailesiyle Avustralya'ya taşınan isim, hastalığını doğruladı.

“TEDAVİ SÜRECİ BAŞLADI”

Onur Karademir’in haberine göre Tanyeli, yeni bir ameliyat geçirdiğini belirterek "Pankreas kanseri teşhisi konuldu ve tedavi süreci başladı. Her şeyin iyi olacağını umuyorum. Kanseri Allah'ın da yardımıyla yeneceğime inanıyorum" dedi.

Kansere yakalanan Tanyeli hastalığını doğruladı! İşte ilk açıklaması…

10 AYDA 34 KİLO VERDİ

Geçtiğimiz yıl mide küçültme ameliyatı olan Tanyeli, verdiği kilolarla dikkat çekmişti. 99 kiloya çıkan ünlü dansçı bıçak altına yatmıştı.

Başarılı geçen ameliyatın ardından 10 ayda 34 kilo veren Tanyeli eski formuna kavuştu. Magazin programı 2. Sayfa’da yaşadığı zorlu süreci anlatan isim, şunları söylemişti:

“Şimdi kilo vermeye devam etmiyorum. Aslında sizden mi saklayacağım. Bu ameliyatın psikolojik bir sıkıntısı var. Kendime yaptığım en büyük yatırımdı evet ama kilo fazla vermeye başladığında insan zombi gibi mi olacağım diye korkuyor. Kilo vermeyi durdursun diye karbonhidrata yükleniyorum. O zaman da eski halime döneceğim mi acaba diye korkuyorum. Dostlarım artık kilo vermememi söylediklerinde hemen karbonhidrat almaya başlıyorum.”

TANYELİ KİMDİR?

Asıl adı Öznur Kral olan Tanyeli, İzmir'li ve 52 yaşında. Anne ve babası teyze çocukları olan Tanyeli’nin ailesi henüz o iki yaşında iken dağılmış ve çocukluk yıllarını Çocuk Esirgeme Kurumu’nda geçirmek zorunda kalmıştır. İlk evliliğini 14 yaşında yapan Tanyeli, 15 yaşında iken evlat sahibi oldu. İlk oğluna Taylan adını verdi.

İlk eşinden ayrılan Tanyeli, ikinci evliliğinden sonra yurt dışına yerleşti. 1996 yılından itibaren Avustralya'da yaşamaya başlayan ünlü oryantal, hayatını burada sürdürüyor.

Tanyeli'nin, Dans Et Benimle, Turkish Belly Dances ve Dansın Kraliçeleri isimli albümleri bulunuyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...