Kahramanmaraş depremi sonrası Volkan Demirel’den gözyaşlarıyla yardım çağrısı… ‘Burada herkes perişan!’

Düzenleyen:
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde saat 04.14’de 7,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çevre illerden de hissedilen depremin ardından Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, sosyal medyada canlı yayın açarak gözyaşlarıyla yardım çağrısında bulundu. Demirel, sosyal medya hesabından açtığı canlı yayında "Lütfen yardım. Ne kadar imkan varsa hepsini göndermenizi istiyorum. Lütfen. Sadece Hatay Antakya değil, çevre iller de aynı şekilde. Lütfen, rica ediyorum. Burada insanlar çok kötü, herkes perişan. Allah rızası için" ifadelerini kullandı.

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve Hatay’dan da hissedilen depremin ardından sosyal medya hesabından yardım çağrısında bulundu.

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve Hatay’dan da hissedilen depremin ardından sosyal medya hesabından canlı yayın açarak gözyaşları içerisinde Antakya'ya yardım gönderilmesini istedi.

"LÜTFEN YARDIM, ALLAH RIZASI İÇİN"

Volkan Demirel canlı yayında, "Lütfen yardım. Ne kadar imkan varsa hepsini göndermenizi istiyorum. Lütfen. Sadece Hatay Antakya değil, çevre iller de aynı şekilde. Lütfen, rica ediyorum. Burada insanlar çok kötü, herkes perişan. Allah rızası için" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...