Kaçak Gelinler dizisi bitiyor mu?

Kaçak Gelinler dizisi bitiyor mu?

MAGAZİN Haberleri

TV8'de yayınlanan Hom Ofis'in kaldırılmasının ardından Kaçak Gelinler'in başrol oyuncusu Deniz Baysal'dan da kötü haber geldi

Star TV'den TV8'e geçen Kaçak Gelinler'in final yapacak söylentileriyle ilgili dizinin güzel oyuncusu Deniz Baysal açıklamada bulundu. Selin Şekerci ve Deniz Baysal'ın başrollerinde oynadığı Kaçak Gelinler'İn final yapacağı iddia edilmiş ve bunun üzerine dizinin hayranları sosyal medya üzerinden mesajşar yazmış, protesto etmişlerdi. Güzel oyuncu Deniz Baysal, dizinin final yapıp yapmayacağının henüz belli olmadığını fakat ne olursa olsun hayranlara destekleri için teşekkür ettiğini söyledi.


DENİZ BAYSAL'IN MESAJI
Kaçak Gelinler dizisi bitiyor mu?
Kaçak Gelinler dizisi bitiyor mu?

KAÇAK GELİNLER 28. BÖLÜM ÖZETİ
Şebnem bir sosyal medya fenomeni ile rekabet içine girer. İkisine birden gelen bir iş teklifi için Şebnem'in güzel bir fikri vardır. Şebnem işi alabilmek için Selim'le birlikte güzel anlarının fotoğraflarını çekmelidir. Ancak Selim fotoğraflarının sosyal medyada yayınlanmasını istemez.Pınar'ın yaptığı hamleden sonra Can ne yapacağını bilemez. Can yaşananları Kainat'a anlatmak ister. İkilinin öpüştüğünü gören başka birisi daha vardır. Can tehdit mesajları almaya başlar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...