Kaan Urgancıoğlu sürpriz nikahın sebebini açıkladı: Bir çılgınlık yaptık

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kaan Urgancıoğlu sürpriz nikahın sebebini açıkladı: Bir çılgınlık yaptık

MAGAZİN Haberleri

Yargı dizisinin Savcı Ilgaz’ı Kaan Urgancıoğlu, kız arkadaşı Burcu Denizer ile sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu. Ünlü oyuncu, sürpriz evliliğin perde arkasını anlattı.

Oyunculuk performansıyla alkışı toplayan Kaan Urgancıoğlu, ani evliliği ile herkesi şaşırtmıştı. Urgancıoğlu, Burcu Denizer ile ilişkisini apar topar nikah masasına taşıma sebebini açıkladı.

“AİLELERDEN ONAY ALINCA BİR ÇILGINLIK YAPTIK”

19 Haziran’da Atina’da evlenen Kaan Urgancıoğlu, nikah fotoğraflarını 2.3 milyon takipçili Instagram hesabından ‘sürpriz’ notuyla paylaşmıştı. Önceki gün Etiler'de görüntülenen oyuncu, Burcu Denizer ile sürpriz evliliğin sebebini Magazin Kuryesi muhabirlerine şu sözlerle açıkladı:

“Sadece sizler için değil ailem için de sürpriz bir nikah oldu. ‘Böyle bir şey yapsak bozulur musunuz?’ dedim. Onay alınca, bir çılgınlık yaptık. Ben de Burcu da sade bir nikah düşünüyorduk zaten. Ailemizi ve arkadaşlarımızla beraber güzel bir kutlama yapmayı planlıyoruz ama daha netlik kazanmadı.”

Kaan Urgancıoğlu sürpriz nikahın sebebini açıkladı: Bir çılgınlık yaptık

“HİÇ PLANLI DEĞİLDİ”

Yunanistan'daki Türk Konsolosluğu'nda evlenen oyuncu, “Neden yurt dışında evlendiniz?” sorusuna, ise “Aslında oraya başka bir arkadaşımızın düğünü için gitmiştik. “Hazır yanımızda takım elbise var” diyerek, böyle bir şeye karar verdik. Hiç planlı değildi, Burcu şapkasını bir çiçekçiden buldu hatta” cevabını verdi.

Evlilik teklifiyle ilgili soruları da cevaplayan Urgancıoğlu, “Daha önceden evlilik teklifimi yapmıştım. Ama nikah kararımız çok spontane gerçekleşti. Yapanları tebrik ediyoruz ama düğün hiç bize göre değil, sadelikten yanayız diyebilirim. Üzerinden çok kısa bir zaman geçti. Tatlı bir heyecanı var” dedi. 

“Sizlerin arasından evli olanlar vardır, tavsiyenizi alabilir miyiz?” sorusu üzerine gazetecilerden “Çocuk” cevabı alan oyuncu, “Amin inşallah” demekle yetindi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...