Kaan Urgancıoğlu ile evlenen Burcu Denizer ilk hamlesini yaptı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kaan Urgancıoğlu ile evlenen Burcu Denizer ilk hamlesini yaptı

MAGAZİN Haberleri

Yargı dizisinin Ilgaz’ı Kaan Urgancıoğlu, uzun süredir birlikte olduğu Burcu Denizer ile nikah masasına oturdu. Denizer, düğünden hemen sonra soyadını sosyal medyada değiştirdi.

Ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu, bir süredir birlikte olduğu Burcu Denizer ile 19 Haziran'da Atina'da evlendi. Çift, nikahından kareleri sosyal medya hesaplarından paylaştı.

'SÜRPRİZ' DİYEREK DUYURDU

İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ikili, nikahlarını da sessiz sedasız yaptı. Urgancıoğlu, eşiyle çektirdiği karelere ‘sürpriz’ notuyla Instagram hesabından yer verdi.

Kaan Urgancıoğlu, nikahta siyah bir takım elbise giyerken, Burcu Denizer ise gelinlik yerine beyaz takım tercih etti. İkilinin sade ama şık görüntüsü, takipçilerinden tam not aldı. Fotoğraflara kısa sürede onlarca beğeni geldi.

Kaan Urgancıoğlu ile evlenen Burcu Denizer ilk hamlesini yaptı

SOYADINI DEĞİŞTİRDİ

Öte yandan Burcu Denizer’in nikahtan sonra yaptığı hamle sosyal medyada konuşuldu. Denizer, düğünün hemen ardından Instagram hesabında soyadını değiştirerek, yanına Urgancıoğlu’nu da ekledi. Denizer’in bu hamlesi sosyal medyada “İlk günden soyadını değiştirmiş” , “Bu ne acele” şeklinde yorumlara sebep oldu.

Çiftin sessiz sedasız evlilik kararı alması Burcu Denizer’in hamile olduğu söylentilerini de beraberinde getirdi.

Kaan Urgancıoğlu ile evlenen Burcu Denizer ilk hamlesini yaptı

BURCU DENİZER KİMDİR?

Burcu Denizer, Tarsus Amarikan Lisesi’nin ardından Bilgi Üniversitesi Sosyoloji Bölümün’nde lisans eğitimine başladı fakat okulu dondurup yurtdışına yerleşti. New York'ta işletme okuyan Burcu Denizer'in dedesi, İstanbul'un en ünlü lokantası Gelik'in sahibi. Annesi ve dayısı da ünlü mekanların işletmecisi. İspanya, Fas ve Hindistan'da bulunan Burcu Denizer, bir dönem Cihangir'de butik işletti. Sonrasında ‘Kiki’ adlı kafeyi açtı. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...