Justin Bieber'a sinirlenen sunucu cd'yi böyle parçaladı

/ Kaynak: İHA
Justin Bieber'a sinirlenen sunucu cd'yi böyle parçaladı

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Brezilya'da bir sunucu Justin Bieber hakkında söylediği sözler sonrası sanatçının hayranlarından tepki alınca Bieber'ın CD'sini böyle parçaladı.

Brezilya'da Jose Luiz Datena adlı sunucu Justin Bieber hakkında söylediği sözler sonrası Twitter üzerinden yapılan eleştirilere sinirlenince canlı yayında Bieber'ın CD'sini yere atarak kırdı. nbsp;CD'yi kırmadan önce açıklamada bulunan Datena, "Dünya çapında yıldız olan bu kişi kötü bir örnek. Bu konuda konuşuyorduk. Fakat insanlar şimdi Twitter üzerinden şiddet içeren mesajlar atıyorlar ve kişisel saldırılarda bulunuyorlar. Burada söylediğim şey bu çocuğun yasalar tarafından durdurulmasıdır. Belki yardıma ihtiyacı vardır. Ama hayranları bize, ailemize ve her şeye kişisel saldırılarda bulunuyorlar" dedi. İzleyenlere kısa bir araya gideceğini ve aradan sonra ne yapacağını takip etmelerini söyleyen Datena aranın ardından ise CD'yi yere atarak bu tarz gereksiz saldırıları umursamadığını söyledi ve CD'yi kırdı. Justin Bieber'ın bir 'pislik' olduğunu da belirten Datena, Bieber hayranlarının kendilerine daha iyi bir idol bulmaları gerektiğini söylemeyi de ihmal etmedi.

VİDEO İÇİN TIKLA

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...