Justin Bieber'a büyükannesinden fırça

Justin Bieber'a büyükannesinden fırça

MAGAZİN Haberleri

Justin Bieber'ın düşük belli pantolon tercihinden, birçok kişi gibi şarkıcının büyükannesinin de hoşlanmadığı ortaya çıktı.

Justin ile birlikte şarkıcının "Believe" isimli belgesel filminin Los Angeles'ta düzenlenen gala gecesine katılan büyükanne Diane Dale'a, E! Online tarafından torununun moda zevki soruldu. Diane, torunu için, "Pantolonunu yukarı çekmeli" şeklinde konuştu.Gala gecesinde Justin'i yalnız bırakmayan aile fertleri arasında şarkıcının büyükannesinin yanı sıra büyükbabası Bruce Dale ve annesi Pattie Mallette de bulunuyordu. Aynı E! Online röportajı kapsamında konuşan büyükbaba Bruce ise şarkıcının düşük pantolon tercihine destek çıkarak, "Ben beğeniyorum" dedi.
Diane ve Bruce'a torunlarının yeteneğinden önceleri haberdar olup olmadıkları da soruldu. Diane, "Pattie bana söyleyene dek Justin'in şarkı söyleyebildiğini bilmiyordum … Bruce da bilmiyordu" dedi. İkili nasıl ki artık Justin'in şarkı söyleme yeteneği olduğunu biliyorlarsa aynı şekilde şarkıcının hakkında medyada çok sayıda olumsuz haber çıktığını da farkındalar. Justin hakkında çıkan haberleri görmezden geldiğini söyleyen Diane, bu haberlerin bir kısmının doğru olduğunu fakat çoğununsa yalan olduğunu da sözlerine ekledi. (Turkishny)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...