Justin Bieber 'hastalığım kötüye gidiyor' diyerek duyurdu: Yüzümün bir tarafı felçli

Düzenleyen:
Justin Bieber 'hastalığım kötüye gidiyor' diyerek duyurdu: Yüzümün bir tarafı felçli

MAGAZİN Haberleri

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yüzünün bir tarafının felç olduğunu açıkladı. Konserlerine hastalığı yüzünden ara vermek zorunda kaldığı belirten Bieber, bir gözünü kırpamadığını ve yüzünün bir tarafından gülümseyemediğini söyledi.

28 yaşındaki dünyaca ünlü Kanadalı pop şarkıcısı Justin Bieber, Ramsay Hunt sendromu geçirdiğini, bundan dolayı Kuzey Amerika konser turunu ertelemek zorunda kaldığını açıkladı. Son görüntüsüyle sevenlerini üzen Bieber, herkesten dua istedi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bieber, yüzünün bir tarafının felç olduğunu ve bir gözünü kırpamadığını, ayrıca yüzünün bir tarafından gülümseyemediğini söyledi.

Hastalığına dair video çeken Bieber, kulağındaki ve yüzündeki sinirlere saldıran virüsün yüzünü felç ettiğini söyledi ve  "Açıkçası, yüzümden de gördüğünüz gibi bende Ramsay Hunt sendromu var. Bunu söylediğime inanamıyorum. İyileşmek için her şeyi yaptım ama hastalığım giderek kötüleşiyor. Sizi çok seviyorum ve dinlenip, iyileşeceğim" dedi.

"NORMALE DÖNDÜRMEK İÇİN EGZERSİZLER YAPIYORUM"

28 yaşındaki ünlü şarkıcı, "Gördüğünüz gibi, bu gözü kırpamıyorum. Yüzümün bu tarafından gülümseyemiyorum. Bu burun deliği hareket etmiyor. Ama iyileşeceğim. Yüzümü normale döndürmek için yüz egzersizleri yapıyorum" ifadelerini kullandı.

Instagram'da 240 milyon takipçisi bulunan şarkıcının "Sizi seviyorum ve beni dualarınızda tutun" notuyla paylaştığı video kısa sürede 21 milyon kez izlendi.

RAMSAY HUNT SENDROMU NEDİR?

Ramsay Hunt sendromu, zona hastalığının kulaklardan birinin yakınındaki yüz sinirini etkilemesiyle ortaya çıkar. Bu sendrom, etkilenen kulağın olduğu tarafta yüz felci ve işitme kaybına neden olabilir.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...