İşte Birce Akalay'ın yeni dizisi

İşte Birce Akalay'ın yeni dizisi

MAGAZİN Haberleri

Güzel oyuncu Birce Akalay, bir polis memuru rolü ile Kanal D ekranlarında karşımıza çıkacak

Yapımcılığını Süreç Film'in üstleneceği dizinin kadın başrol oyuncusu daha önce "Yer Gök Aşk", "Ben Onu Çok Sevdim" ve "Küçük Ağa" gibi yapımlarda rol alan Birce Akalay oldu. Güzel oyuncu, merakla beklenen dizide bir polis memuruna hayat verecek. Yapımın erkek başrol arayışları ise tüm hızıyla sürüyor.


EVLİ VE ÖFKELİ KANAL D EKRANLARINDA
Kanal D ekranlarında yeni bir romantik komedi dizisi daha başlıyor..İsmi Evli ve Öfkeli olan diziyi Güneş'in Kızları, Adı Mutluluk ve Aşk Yeniden gibi dizilerin yapımcısı olan Süreç Film yapıyor. Romantik komedi tadında olacak dizinin oyuncu seçimleri devam ediyor. Dizi yeni sezonda Eylül ayında Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. Dizinin erkek başrol oyuncusu için Ekin Koç'un ismi geçiyor. Diziye daha önce ise Seray Kaya'nın katıldığı açıklanmıştı. Seren Kaya daha önce Fox ekranlarında yayınlanan Kocamın Ailesi dizisinde Miray rolünde oynamıştı. Kocamın Ailesi dizisi ile Fox TV ekranlarında izlediğimiz Seray Kaya bu sefer başka bir proje ile Kanal D ekranlarına geliyor. Seray Kaya'nın yeni projesi Evli ve Öfkeli hikayesi ve kadrosu ile etkili bir dizi olacak. nbsp;
Hürriyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...