İşte Benim Stilim'in yine günü değişti!

İşte Benim Stilim'in yine günü değişti!

MAGAZİN Haberleri

TV8'in Show TV'den transfer ettiği Bu Tarz Benim yeni adıyla İşte Benim Stilim'in Cumartesi yayını Cuma akşamlarına çekildi.

Acun Ilıcalı TV8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim yarışması için yeni bir karar daha alındı. Fenomen yarışma porgramının eleme geceleri artık Cuma günleri yayınlanacak. Yayın günün değişmesinin sebebi ise son zamanların en çok izlenen yarışması olan Survivor'un Cumartesi günü saat: 20.00'da yayınlanacak olması.

Show TV'den TV8'de geçtikten sonra iki kanal arasında yaşanan mahkeme sonucunda TV8'deki yarışmanın ismi İşte Benim Stilim olarak değişmiş, Show TV'deki Bu Tarz Benim ise format değiştirmişti. Ancak bu transfer iki kanala da yaramadı. Eylül 2014'de Show TV'de başlayan ilk sezonda reytingleri dizileri geçen ve gün birinci olan Bu Tarz Benim, yaşanan transfer olayından sonra her iki kanalda da büyük reyting kaybına uğradı. Cumartesi akşamları eleme gecesiyle gün birincisi olan yarışma artık her iki kanalda da ilk 10'a bile giremez oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...