İntihar girişiminde bulunan dünyaca ünlü şarkıcı Coco Lee hayatını kaybetti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İntihar girişiminde bulunan dünyaca ünlü şarkıcı Coco Lee hayatını kaybetti

MAGAZİN Haberleri

Geçtiğimiz günlerde bulunduğu intihar girişimi sonrası hastaneye kaldırılan dünyaca ünlü şarkıcı Coco Lee, 48 yaşında hayatını kaybetti. Lee, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Hong Kong'da doğan Amerikalı şarkıcı Coco Lee, geçtiğimiz günlerde intihar girişiminde bulunduktan sonra hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü şarkıcıdan acı haber geldi.

Ablaları Carol ve Nancy, Facebook paylaşımlarında Lee'nin birkaç yıldır depresyonla mücadele ettiğini açıkladı. Pazar günü evinde canına kıymaya çalıştığını ve hastaneye kaldırıldığını, Çarşamba günü ise Coco Lee’nin hayatını kaybettiğini doğruladılar.

Lee'nin kız kardeşleri, "Geçtiğimiz 29 yılda şarkıları ve danslarıyla bize neşe getirmekle kalmadı, aynı zamanda uluslararası müzik sahnesinde yeni bir çığır açmak için çok çalıştı ve Çinliler için elinden geleni yaptı" diye yazdı.

İntihar girişiminde bulunan dünyaca ünlü şarkıcı Coco Lee hayatını kaybetti

Başarılı albümlere imza atan Lee’nin performansları arasında 1999'da Güney Kore'de Michael Jackson & Friends yardım konseri de vardı. Ünlü şarkıcı ‘Chinese Idol’ dahil olmak üzere TV yetenek programlarında jürilik yaptı.

Geçtiğimiz sene yılbaşında Instagram paylaşımı yapan Lee, hayatını değiştiren büyük engellerle karşılaştığını ve 2022'yi "inanılmaz derecede zor bir yıl" olarak geçirdiğini belirtti.

COCO LEE KİMDİR?

Hong Kong doğumlu müzisyen 9 yaşındayken ABD’ye taşınmış ve müzik kariyerine burada başlamıştı. Lee, 1998 yılında Disney filmi Mulan’ın Reflection isimli şarkısıyla tanınmıştı.

Oscar Ödül Töreni’nde performans sergileyen ilk Çinli-Amerikalı olarak tarihe geçen Lee, Chanel isimli moda markasının da ilk Çinli yüzü olmuştu.  Özellikle Çin’de bir süper yıldız olarak görülen Lee’nin ölümü büyük üzüntüye neden oldu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...