İlker Ayrık nerede? İlker Ayrık’tan haber var mı, hasta mı? İlker Ayrık ne iş yapıyor?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İlker Ayrık nerede? İlker Ayrık’tan haber var mı, hasta mı? İlker Ayrık ne iş yapıyor?

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ünlü oyuncu ve sunucu İlker Ayrık, son dönemde İlker Ayrık nerede? sorusu ile vatandaşların gündeminde. İlker Ayrık hakkında bugünlerde bilgi alamayan hayranları ünlü isim hakkında araştırma yapmaya başladı. İşte İlker Ayrık nerede? İlker Ayrık’tan haber var mı? İlker Ayrık hasta mı? İlker Ayrık ne iş yapıyor? sorularının yanıtı…

Seksenler, Geniş Aile dizileri ve Çakallarla Dans sinema filmi ile geniş hayrana kitlesine ulaşan oyuncu İlker Ayrık’ın nerede olduğu izleyiciler tarafından merak ediliyor. “Ben Bilmem Eşim Bilir” yarışmasının sunucusu İlker Ayrık'ın son dönemde neden ekranlarda görünmediği sosyal medyanın gündeminde. Arama motorları üzerinden İlker Ayrık hasta mı,hastalığı ne? sorgulanıyor. Uzun süredir ekranlarda görünmeyen ve gözlerden uzak bir yaşam sürdüren İlker Ayrık nerede? Sosyal medya kullanıcıları ünlü sunucunu şu anda ne yaptığı hakkında detaylı bilgileri öğrenmeye çalışıyor. İlker Ayrık’ın yeni mesleği ve nerede olduğu ortaya çıktı. Peki İlker Ayrık nerede? İlker Ayrık’tan haber var mı? yanıtı haberimizde…

İLKER AYRIK HASTA MI?

İlker Ayrık, 2020 yılında yüksek ateş rahatsızlığı nedeniyle hastaneye başvurdu ve doktorlar tarafından zatürre şüphesiyle tedavi altına alınmıştı. Sonrasında doktorlar, ünlü oyuncunun tamamen sağlığına kavuştuğunu açıkladı.

İLKER AYRIK NEREDE?

İlker Ayrık geçtiğimiz yıllarda pandemi döneminde çiftçilikle ilgilendiğini söylemişti. Ünlü sunucu ve oyuncu önceki gün bir etkinlikte görüntülendi, bir süredir gözlerden uzak bir yaşam sürdüren İlker Ayrık'ın, çiftlik hayatına geçtiği ortaya çıktı. İlker Ayrık eşi Sanem Bağcı Ayrık ile birlikte Beykoz'da çiftliğinde sebze ve meyve yetiştiriyor. 

İlker Ayrık nerede? İlker Ayrık’tan haber var mı, hasta mı? İlker Ayrık ne iş yapıyor?

İLKER AYRIK NE İŞ YAPIYOR?

İlker Ayrık, temiz tarım felsefesi ile yeni bir iş kurdu. Beykoz'da 15 dönümlük çiftliğinde sebze ve meyve yetiştiriyor. Çiftlikte zamanını dolu dolu geçirdiğini ifade eden oyuncu, "Çiftçilik, restorancılık güzel gidiyor. Hayvanların hepsiyle aram çok iyi. 11 tane köpek, 2 tane eşek, kümesim ve tavşanlarım var.”dedi. 

İlker Ayrık ayrıca Kaptanın Yeri programının ev sahipliğini üstleniyor. Her bölümde farklı bir konuk ile belirli lokasyonlara keyifli bir yolculuğa çıkıyor. İlker Ayrık ve konukları, yemek eşliğinde sohbet ediyor.

İLKER AYRIK KİMDİR?

Oyuncu-Sunucu. 1979 Balıkesir doğumlu. Sinema, tiyatro ve televizyonda başarılı işlere imza attı. Çakallarla Dans’taki Servet, Yapışık Kardeşler’deki Selim, Geniş Aile’deki Mürsel, Seksenler’de Çağatay, Aslı ile Kerem’de Cem ve daha birçok unutulmaz karaktere hayat verdi. Aynı zamanda mezunu olduğu Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk hocalığı yapmakta.

Televizyon programlarında ise kendine has üslubu ve eğlenceli tarzıyla Ben Bilmem Eşim Bilir, Çarkıfelek, Bir Sıfır, Var Mısınız Yok Musunuz gibi birbirinden başarılı işlerde 500 bölümden fazla sunuculuk yaptı.

 



Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...