İlk resmi yarışını kazanan Zayn Sofuoğlu kupayı babasının elinden aldı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu’nun 4 yaşındaki oğlu Zayn Sofuoğlu, ilk yarışını kazandı. Birinciliği göğüsleyen ve kupayı babasının elinden alan Zayn, zaferinin ardından Türk bayrağıyla tur attı.

Kenan Sofuoğlu’nun kendisi gibi başarılı bir motosiklet yarışçısı olma yolunda ilerleyen oğlu Zayn, ilk kez pist deneyimi yaşadığı yarışmada birinci oldu. Sosyal medyada paylaşılan o anlara beğeni yağdı.

Türkiye Pist ve Süpermoto Şampiyonası'nın 3. Ayak Yarışları, geçtiğimiz gün İzmir’de düzenlendi. 4 yaşındaki minik yetenek Zayn Sofuoğlu İzmir Park Yarış Pisti'nde, Süpermoto 50cc Junior sınıfında ilk kez piste çıktı. Zayn, katıldığı ve ilk kez pist deneyimi yaşadığı yarışmada birincilik elde etti.

İlk resmi yarışını kazanan Zayn Sofuoğlu kupayı babasının elinden aldı

BABASI YALNIZ BIRAKMADI

Eşi ve çocuklarıyla birlikte 4 yaşındaki oğlu Zayn’ı yalnız bırakmayan Kenan Sofuoğlu, yarış öncesi duygularını şu sözlerle dile getirdi:

"Zayn çocukların arasında en küçüğü tabii. İlk defa piste çıktı ve sıralama turlarında bayağı bir fark attı herkese. Ben de babası olarak heyecanlıyım tabii ki. Ama kendisi çok rahat. Kazanacakmış inşallah. Kupayı da eve getirecekmiş."

İlk resmi yarışını kazanan Zayn Sofuoğlu kupayı babasının elinden aldı

RAKİPLERİNİ GERİDE BIRAKTI

Startın verilmesiyle birlikte yarışmaya çok hızlı başlayan Zayn, 16 turdan oluşan yarışta 7 rakibini geride bırakarak ilk pist deneyiminde birincilik elde etti. Zayn’ı ilk tebrik eden babası Kenan Sofuoğlu olurken, kupa töreni öncesi de annesi Julia Looman Sofuoğlu da Zayn’ın yanına gelerek minik oğlunu tebrik etti. 

İlk resmi yarışını kazanan Zayn Sofuoğlu kupayı babasının elinden aldı

Kendisinin çok kez yarıştığını anımsatan Kenan Sofuoğlu, "Ben çok yarıştım da bu daha bir başka gururmuş. Zayn bizi heyecanlandırdı" diyerek duygularını paylaştı. Ardından derece elde eden ilk 3 yarışmacıya kupalarını Kenan Sofuoğlu verdi. Zayn, ilk kez pist deneyimi yaşadığı yarışmada kupasını babasından aldı.

Kupayı kaldıran Zayn, birinci olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...