İkiz bebek bekleyen Yasemin Şefkatli, hamileliği hakkında ilk kez konuştu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İkiz bebek bekleyen Yasemin Şefkatli, hamileliği hakkında ilk kez konuştu

MAGAZİN Haberleri

İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses ile evli olan Yasemin Şefkatli’nin ikiz bebek beklediği ortaya çıkmıştı. Şefkatli, hamileliğiyle ilgili ilk kez konuştu.

İdo Tatlıses, 2021 yılında Yasemin Şefkatli ile nikah masasına oturdu. Mutlu bir evliliği olan çiftle ilgili güzel haberi ünlü türkücü İbrahim Tatlıses duyurdu. Tatlıses, geçtiğimiz günlerde 10. kez dede olacağını belirterek, gelini Yasemin Şefkatli’nin bebek beklediğini açıkladı. 

“İKİNCİ BEBEK SÜRPRİZ OLDU”

Şimdilerde 3,5 aylık hamile olan ve ikiz bebek bekleyen Yasemin Şefkatli, Şamdan Plus dergisine verdiği röportajda şunları söyledi: 

“İkinci bebek kendisini sonradan gösterdiği için hepimize sürpriz oldu, meğer saklanmış. İnsan bambaşka bir evreye geçiyor. Ne yapacağımızın paniği var üzerimizde. Çok ama çok heyecanlıyım.”

“MİDE BULANTISI VE YORGUNLUKLARIM VAR”

Hamileliğinin nasıl geçtiğini anlatan Şefkatli, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bazen inanamıyorum. Nasıl bir hayatımız olacak, merakla bekliyorum. Arada ikizlerden biri kız olacak gibi hissediyorum. Önemli olan sağlıkları tabi. Hamilelik şu sıralar biraz zor geçiyor. Mide bulantısı ve yorgunluklarım var. Daha sakin, doğal, akışta geçirmek istiyorum bu dönemi. Çok fazla abartmadan, en normal haliyle yaşamayı planlıyorum.”

İdo Tatlıses’in kendisine bu dönemdeki yaklaşımından da söz eden ünlü isim, “İdo ile çok yakın arkadaş gibiyiz, her şeyi paylaşıyoruz, birbirimize çok destek oluyoruz. İdo mutfakta inanılmaz yetenekli, çok güzel yemekler yapıyor. Bu aralar ekstra düşünceli. Bana da bu güzel aşkı yaşamak kalıyor” dedi.

İkiz bebek bekleyen Yasemin Şefkatli, hamileliği hakkında ilk kez konuştu

DERYA TUNA TORUN ALIŞVERİŞİNE BAŞLADI

Öte yandan kayınvalide Derya Tuna, ikiz bebek müjdesinin ardından alışverişe çıktı. Torun sahibi olacağı için heyecanlı olduğunu belirten Tuna şunları söyledi:

“Büyük heyecanla torunlarımı bekliyorum. Gelinim ve oğlum beni çok mutlu etti. İkisini de seviyorum ama artık torunlarımı daha çok severim. Cinsiyetleri henüz belli değil, yine de bebek mağazalarını şimdiden dolaşmaya başladım.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...