İki büyük ameliyat geçiren Itır Esen’den haber var: Geri döndüm

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
İki büyük ameliyat geçiren Itır Esen’den haber var: Geri döndüm

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Usta oyuncu Itır Esen, omurgasındaki eğrilikler nedeniyle Temmuz ayında peş peşe ameliyat oldu. Sağlığına kavuşan Esen, sosyal medya hesabından fotoğraf paylaştı.

Bizim Aile, Gülen Gözler, Liseli Kızlar, Cennetin Çocukları gibi birçok filmde rol alan Yeşilçam’ın başarılı ismi Itır Esen, sevenlerini korkutmuştu. Usta oyuncudan güzel haber geldi. 

İki büyük ameliyat geçiren Itır Esen’den haber var: Geri döndüm

Birkaç aydır sağlık sorunlarıyla mücadele eden seslendirme sanatçısı Hayri Esen'in kızı Itır Esen, omurgasındaki eğrilik nedeniyle Temmuz ayında ameliyat oldu. Ameliyatı öncesi kan bağışı çağrısı yapılan oyuncu, sevenlerinden dua istedi. İlk ameliyatı başarılı geçen oyuncu kısa bir süre sonra bir operasyon daha geçirdi.

“TEMMUZ’DAN KASIM’A ULAŞTIM”

Doktorlar, Kırmızı Oda, Kuş Uçuşu gibi dizilerde rol alan 66 yaşındaki Itır Esen, sağlık durumunun iyi olduğunu belirten bir paylaşım yaptı. Başarılı oyuncu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Geri döndüm. Çok büyük iki ameliyat, uzun bir hastane ve iyileşme sürecinden sonra nihayet sevgili doktorlarım ve sevenlerimin hem dua hem de sonsuz desteğiyle Temmuz’dan Kasım’a ulaştım. Herkese binlerce teşekkürler…”

İki büyük ameliyat geçiren Itır Esen’den haber var: Geri döndüm

Itır Esen’e Demet Sağıroğlu, Süha Uygur, Behzat Uygur, Onur Büyüktopçu gibi ünlü isimler başta olmak üzere sevenlerinden ‘geçmiş olsun’ mesajları geldi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kardelen 2 Kasım 2023 13:08

Geçmiş olsun. Dilerim bundan sonra başka sağlık sorunu yaşamaz.

Sonraki Haber Yükleniyor...