İclal Aydın’ın kızı 21 oldu: Görenler ‘aynı annesi’ diyor

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
İclal Aydın’ın kızı 21 oldu: Görenler ‘aynı annesi’ diyor

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Ünlü oyuncu İclal Aydın’ın kızı Zeynep Lal Başbuğ 21 yaşına girdi. Sosyal medya hesabından kızının fotoğrafını paylaşan Aydın’ın gönderisi kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Üç Kız Kardeş’te üstlendiği ‘Nesrin’ karakteriyle adından söz ettiren İclal Aydın, sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. Kızının fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncunun gönderisine herkes benzer yorumlarda bulundu.

“21. YAŞIN KUTLU OLSUN GÜZEL KIZIM”

Başarılı oyuncu İclal Aydın, 21 yaşına giren kızı Zeynep Lal’ın doğum gününü yaptığı bir paylaşımla kutladı. Aydın, gönderisine “İlk defa yazdım yazdım sildim… Hem de kaç kez bilsen. 21. yaşın kutlu olsun güzel kızım. Seninle gurur duyuyorum. En güzel yılların başlamış olsun” notunu düştü.

İclal Aydın’ın kızı 21 oldu: Görenler ‘aynı annesi’ diyor

ANNESİNİN İKİZİ GİBİ

Oyuncuyu sosyal medyadan takip edenler Aydın’ın kızı Lal’i annesine benzetti. Ünlü ismin ikinci evliliğinden olan kızına kullanıcılar “Güzelliğini annesinden almış” , “Aynı annesi” , “Sizin gençliğinize benziyor” , “Resmen kopyanız olmuş” tarzında yorumlar yaptı.

İclal Aydın ikinci evliliğini 2002 yılında yönetmen Kemal Başbuğ ile yapmıştı. Çift, 2005 yılında aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle boşanmıştı. İkilinin bu evlilikten doğan kızları Lal genç kız oldu. Aydın verdiği bir röportajda kızının ismiyle ilgili “Kızım benim bir parçam ve ona ismimden bir parça verdim” ifadelerini kullanmıştı.

İclal Aydın’ın kızı 21 oldu: Görenler ‘aynı annesi’ diyor

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...