İbrahim Tatlıses'ten CZN Burak ve Nusret'e zehir zemberek sözler

Düzenleyen:
İbrahim Tatlıses'ten CZN Burak ve Nusret'e zehir zemberek sözler

MAGAZİN Haberleri

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses Nusret ve CZN Burak'ı hedef aldı. Tatlıses, iki ünlü aşçının kendisi sayesinde ünlü olduklarını söyledi. Tatlıses, "Ne yağları yağ, ne isotları isot. Millete çamur yediriyorlar" dedi.

Takvim'de yer alan habere göre, Türk müziğinin usta isimlerinden biri olan İbrahim Tatlıses, soyadını taşıyan gıda şirketiyle dünyaya açılmaya hazırlanıyor. Önceki gün yeni yatırımlarını duyurmak için basın toplantısı yapan İmparator, CZN Burak ve Nusret'i sözleriyle yerden yere vurdu. 

Dünyaya açılan ve sosyal medyada fenomen hale gelen CZN Burak ve Nusret'in 'çamur' sattığını ifada eden Talıses sözlerini böyle sürdürdü:

 

"CZN BURAK VE NUSRET MİLLETE ÇAMUR SATIYOR"

CZN Burak ve Nusret için "Benim sayemde piyasaya çıktılar" diyerek zehir zemberek açıklamalar yaptı.

İkilinin çamur sattığını ileri süren İmparator, "Tatlıses 1984'den beri var ama onlar yoktu. Kimseyi rakip görmüyorum. Kendi yemediğim şeyi, kimseye yedirmem. Onlar benim yaptığım işi yapmıyor. İsotun bilmem neyini alıyor. Zeytinyağının bilmem neyini kullanıyor, içine su mu katıyor ne katıyor! Biz onlar gibi su kullanmıyoruz. Onlar su ile kaynatıyorlar. İspat ederdim. Bakıyorsun çamur. Millete çamur satıyorlar herhalde."

 

 

 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...