İbrahim Tatlıses'ten Ayşegül Yıldız'a soğuk duş!

İbrahim Tatlıses'ten Ayşegül Yıldız'a soğuk duş!

MAGAZİN Haberleri

İbrahim Tatlıses geçtiğimiz günlerde eşi Ayşegül Yıldız'da tek celsede boşanmıştı. Bu boşanmadan sonra bir sürpriz daha yaşandı.

İbrahim Tatlıses, Ayşegül Yıldız'dan boşandıktan sonra Etiler'de açtığı Tatlıses Kebap'ın başına Derya Tuna'yı geçirdi.
Ün­lü sa­nat­çı İb­ra­him Tat­lı­ses, Ay­şe­gül Yıl­dı­z'­dan bo­şan­dıktan son­ra Eti­le­r'­de­ki Tat­lı­ses Ke­ba­p'­ın ba­şı­na es­ki eşi Der­ya Tu­na ile oğ­lu İdo­'yu ge­çir­di. İbrahim Tat­lı­ses, Yıl­dız ile ev­len­di­ğin­de şir­ket­le­ri­nin ba­şı­na ge­tir­miş­ti. Bu yüz­den Ay­şe­gül Yıl­dız ile Der­ya Tu­na ara­sın­da esas­lı bir kav­ga çık­mış an­cak o dö­nem ün­lü şar­kı­cı es­ki eşin­den tüm des­te­ği­ni çek­miş­ti. Tu­na da 2012 yı­lın­da Ze­ke­ri­ya­kö­y'­de iş­let­ti­ği Tat­lı­ses Ke­ba­p'­ı ka­pat­mak zo­run­da kal­mış­tı.
ANA KRA­Lİ­ÇE BE­NİM
Rö­van­şı ka­za­nan Der­ya Tu­na, pat­ro­ni­çe kol­tu­ğu­na yi­ne otur­du.Bu kez Eti­le­r'­de­ki res­to­ra­nın ba­şı­na ge­çen Tu­na, ilk iş ola­rak da me­ka­nın de­ko­ras­yo­nu­na el at­tı. Der­ya Tu­na, Tat­lı­se­s'­in ha­ya­tı­na gi­ren di­ğer ka­dın­la­ra nis­pet ya­par­ca­sı­na "A­na kra­li­çe be­nim. Hep de öy­le ka­la­ca­ğı­m" di­ye­rek mey­dan oku­du. (bugün)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...