İbrahim Tatlıses’in aracına çarpan sürücünün kanında alkol çıktı

Düzenleyen:
İbrahim Tatlıses’in aracına çarpan sürücünün kanında alkol çıktı

MAGAZİN Haberleri

Bodrum-Yalıkavak yolunda geçirdiği trafik kazasında ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses ölümden dönmüştü. Tatlıses’in geçirdiği kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, ünlü ismin aracına çarpan kamyonet sürücüsünün kanında alkol çıktı.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, içinde bulunduğu aracın kamyonla çarpışarak şarampole devrilmesi sonucu yaralanan sanatçı İbrahim Tatlıses, kaza sonrası özel bir hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Öte yandan Tatlıses'in de arasında bulunduğu 3 aracın karıştığı kazanın ayrıntıları ortaya çıktı.

İbrahim Tatlıses’in aracına çarpan sürücünün kanında alkol çıktı

KAZANIN NEDENİNİ ANLATTI

Sabah’ın haberine göre, Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kazayla ilgili detaylar ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre, kaza mahallinde ve Tatlıses'in aracına çarpan kamyonette arama yapıldı. Herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı. Kamyonet sürücüsü Gültekin G.'nin (34) kullanımındaki iki adet cep telefonunda yapılan ön incelemede de herhangi bir suç unsuruna rastlanılamadı. Şüpheli Gültekin G.'nin ifadesine de başvuruldu. Gültekin G. kaza günü Ortakent bölgesine iş için gittiği sırada zeminin ıslak olması ve fren yapması sebebiyle arabasının kaydığını, olayda herhangi bir kusurunun olmadığını söyledi.

İbrahim Tatlıses’in aracına çarpan sürücünün kanında alkol çıktı

KANINDA ALKOL BULUNDU

Öte yandan Gültekin G.'nin kan örneği de alındı. Yapılan incelemelerde Gültekin G.'nin kanında alkole rastlandı. 0.10 etonol tespit edilen Gültekin G.'nin kaza saati ile kan örneği alma saati göz önünde bulundurularak yasal sınırın altında olduğu değerlendirmesi yapıldı.



Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...