İbrahim Tatlıses evsiz kalan depremzedeler için harekete geçti, Bodrum’daki 5 evinin kapısını açtı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İbrahim Tatlıses evsiz kalan depremzedeler için harekete geçti, Bodrum’daki 5 evinin kapısını açtı

MAGAZİN Haberleri

6 Şubat'taki Kahramanmaraş depremlerinin yaralarını sarmaya çalışan Türkiye, dün akşam Hatay'da meydana gelen iki yeni depremle sarsıldı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın çağrısı sonrası şarkıcı İbrahim Tatlıses, Bodrum’daki 5 evinin kapısını depremzedelere açtığını duyurdu.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6’lık depremler 11 ilde büyük yıkıma yol açtı. Depremler nedeniyle ağır hasar alan Hatay’da ise dün akşam 6.4 ve 5.8 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi.

DEPREMZEDELER İÇİN ‘EVİM YUVAN OLSUN’ KAMPANYASI

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, ‘Evim Yuvan Olsun’ kampanyası ile hayırseverlerin evlerini depremzedelere bedelsiz ya da uygun şartlarda kiralayabileceklerini bildirdi. 

Oktay açıklamasında “Türkiye'de yaşayıp ikinci evi olan ya da yurt dışında yaşayıp Türkiye'de ikinci evi olan, kullanmadıkları evlerini veya yazlık evlerini depremzede ailelerin kullanımına bedelsiz olarak sunmak veya evlerini uygun şartlarda depremzede ailelerin oturması için kiralamak isteyen hayırseverlerimiz, gönül rahatlığıyla evimyuvanolsun sitesinden başvurabilirler” ifadelerine yer verdi.

5 DAİRESİNİ DEPREMZEDELERE AÇTI

Depremlerden etkilenen vatandaşların barınma sorununun çözümüne katkı sağlamak üzere başlatılan ‘Evim Yuvan Olsun’ kampanyasına şarkıcı İbrahim Tatlıses’ten de destek gecikmedi.

Tatlıses, evlerinin kapılarını depremzedeler için açtı. Sosyal medyadan açıklama yapan şarkıcı “Evim Yuvam Olsun kampanyasına katılın. Şimdi yaraları sarma zamanı… 5 tane Bodrum’da dairem vardı, depremzedelere açtım. Sizin de imkanınız varsa siz de açın” ifadelerine yer verdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...