İbrahim Çelikkol ve Belçim Bilgin'in dizisi çok iddialı

İbrahim Çelikkol ve Belçim Bilgin'in dizisi çok iddialı

MAGAZİN Haberleri

'Kördüğüm' dizisinin İtalya'nın Como ve Milano şehirlerindeki ilk bölüm çekimleri 2.5 milyon liraya mal oldu.

Başrollerini İbrahim Çelikkol ve Belçim Bilgin'in paylaştığı 'Kördüğüm' dizisinin İtalya'nın Como ve Milano şehirlerindeki ilk bölüm çekimleri 2.5 milyon liraya mal oldu. İtalya'da çekimlerine başlanan 'Kördüğüm'ün setinden ilk kareler geldi. İbrahim Çelikkol'un güçlü ve gözükara iş adamı 'Ali Nejat'ı, Belçim Bilgin'in idealist çocuk doktoru 'Naz'ı canlandırdığı dizi Ömer Faruk Sorak imzası taşıyor.
 
Endemol Türkiye ve Endemol İtalya'nın ortak prodüksiyonu olan dizinin görüntü yönetmeni dünyaca ünlü Emmanuel Kadosh. Milano ve masalsı Como gölü kıyısındaki ilk bölüm 2.5 milyon liraya mal oldu. 'Kördüğüm' Aralık ayı sonunda FOX'ta yayınlanacak.
 
FERRARİ İLE COMO'DA
 
İbrahim Çelikkol'un Ferrari kullandığı sahneler için Como Gölü kıyısında bir bölge trafiğe kapatıldı. Çekimlerde 200'den fazla İtalyan figüran rol aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...