Hollanda'da depremzedeler için yardım toplayan Hadise gözyaşlarına boğuldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hollanda'da depremzedeler için yardım toplayan Hadise gözyaşlarına boğuldu

MAGAZİN Haberleri

Türkiye'deki depremzedeler için bağış toplayan şarkıcı Hadise Hollanda’da yaptığı konuşmada göz yaşlarını tutamadı. Günlerce uyuyamadığını söyleyen sanatçı “Kendimi suçlu hissettim, enkaz altındakileri yalnız bırakıyormuş gibi hissediyorsun. Duygularımı tarif edecek kelime bulamıyorum" ifadelerini kullandı.

6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler 10 ilimizde büyük bir yıkıma sebep oldu. 38 binden fazla vatandaşımız vefat ederken bütün dünyadan Türkiye’ye yardım ulaşmaya başladı. Şarkıcı Hadise Hollanda'da hem radyoda hem de televizyonda depremzedeler için yardım topladı.

Hollanda'da depremzedeler için yardım toplayan Hadise gözyaşlarına boğuldu

YAYIN SIRASINDA GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Katıldığı yayında depremzedeler için bağış toplayan ünlü şarkıcı, gözyaşlarına hâkim olamadı.  Hadise yaşadığı duygulardan bahsederken "Uyuyamadım, kendimi suçlu hissettim, enkaz altındakileri yalnız bırakıyormuş gibi hissediyorsun. Duygularımı tarif edecek kelime bulamıyorum. İzleyip, bir şey yapamamak çok kötü" ifadelerini kullandı.

Başarılı şarkıcı Hadise, önceki akşam televizyon kanallarında ortak yayınlanan "Türkiye Tek Yürek" kampanyasına katılarak gelen bağış telefonlarını yanıtlamıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...