Hilal Altınbilek kimdir? Şahane Hayatım’ın Şebnem’i Hilal Altınbilek kaç yaşında?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Hilal Altınbilek kimdir? Şahane Hayatım’ın Şebnem’i Hilal Altınbilek kaç yaşında?

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fox TV’de yayınlanan Şahane Hayatım dizisinin başrol oyuncusu Hilal Altınbilek aldığı acı haberle sarsıldı. Hilal Altınbilek'in babası Özdemir Altınbilek hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun hayranları acı haber sonrası Hilal Altınbilek’in hayatını ve kaç yaşında olduğunu merak etti. Hilal Altınbilek kim? Hilal Altınbilek yaşı? Hilal Altınbilek babası kimdir? İşte başarılı oyuncu ve hayatına dair merak edilen tüm detaylar…

FOX TV ekranlarının yeni dizisi Şahane Hayatım’da başrol oynayan Hilal Altınbilek'in bir süredir hastanede kanser tedavisi gören babası Özdemir Altınbilek, 66 yaşında yaşamını yitirdi. Ünlü oyuncu Hilal Altınbilek babasını önceki İstanbul'da son yolculuğuna uğurladı. Hilal Altınbilek'in törende güçlükle ayakta durduğu görüldü. Cenaze töreninde dizideki rol arkadaşı Onur Tuna, Kerem Alışık ve Kerem Çatay gibi isimler Altınbilek'i acılı gününde yalnız bırakmadı.   

Hayranları acı haber sonrası Hilal Altınbilek'in hayatı ve rol aldığı yapımlarını araştırıyor. Hilal Altınbilek kaç yaşında, nereli? Hilal Altınbilek ilk oynadığı dizi? soruları arama motorlarında aratılıyor. İşte Şahane Hayatım'ın Şebnem'i Hilal Altınbilek'in hayatı ve yer aldığı yapımlar...

HİLAL ALTINBİLEK KİMDİR?

Hilal Altınbilek oyuncu ve modeldir, 11 Şubat 1991 tarihinde İzmir'de Kosova kökenli bir ailede doğdu. 32 yaşındadır.

İlkokul'dan itibaren tiyatro ile ilgilendi. Ege Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde okurken oyunculuğa başladı. Bir güzellik yarışmasında ilk 5’e girdi ve fotomodel oldu. 2009-2010 yılları arasında İstanbul'daki Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde, Çağdaş Drama Topluluğu ve Ali Haydar Elçığ'dan oyunculuk eğitimi aldı. İlk oyunculuk deneyimini, 2011 yılında FOX'ta yayımlanan Derin Sular adlı günlük dizide yaşadı. 2013 yılında yayınlanmaya başlayan ve 2016 yılında sona eren Karagül dizisinde Özlem karakterine hayat verdi. 2016 yılında Hayatımın Aşkı adlı dizide Nil adlı karakterinü üstlendi. Daha sonra, 2018-2022 yılları arasında ATV'de yayımlanan Bir Zamanlar Çukurova adlı televizyon dizisinde Züleyha Yaman karakteri olarak rol aldı. Aynı yıl Çağan Irmak'ın yönetmen ve senaristliğini üstlendiği Çocuklar Sana Emanet adlı dram-gerilim türündeki sinema filminde Engin Akyürek ile başrolde yer aldı. Günümüzde ise, Fox'ta yayımlanan Şahane Hayatım adlı dizide Şebnem karakterine hayat vermektedir.

Hilal Altınbilek kimdir? Şahane Hayatım’ın Şebnem’i Hilal Altınbilek kaç yaşında?

 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Meryem11 Aralık 2023 13:18

Çok değerli aktörlerimizden biri ya üzüldüm başı sağ olsun

Eylül11 Aralık 2023 13:17

Bir Zamanlar Çukurova'da Züleyha'yı çok güzel oynamıştı iyi aktörlerimizden

Sonraki Haber Yükleniyor...