Her şey bir anda oldu… Şarkıcı Katy Perry’nin gözünün ‘düştüğü’ video sosyal medyada gündeme oturdu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri

Dünyaca ünlü şarkıcı Katy Perry, yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle hayranlarını korkuttu. Ünlü ismin konseri sırasında gözünün 'düştüğü' video, sosyal medyada viral oldu. Bir TikTok sayfası tarafından yayınlanan görüntüler, bir günde 17 milyondan fazla izlendi.

38 yaşındaki ABD’li söz yazarı ve şarkıcı Katy Perry'nin Las Vegas’ta konser verdiği esnada göz kapağı 'düştü'. Bir gözünü kontrol etmekte zorlanan şarkıcının eliyle göz kapağını düzelttiği video sosyal medyada viral oldu.

Katy Perry'nin gözünü kontrol edememesi ile ilgili birçok iddia ortaya atıldı. Videoyu gören bazı kişiler şarkıcının sahnede yüz felci geçirdiğini düşünürken, bazıları ise bu durumun şovun bir parçası olduğunu iddia etti.

HAYRANLARINDAN ESPRİLİ YORUMLAR GELDİ

Seyircilerden biri tarafından çekilen ve sosyal medyaya yüklenen anlar, ünlü şarkıcının bazı hayranları tarafından espri konusu da oldu. Hayranlardan Katy Perry’nin bir tür teknik aksaklık yaşadığına dair esprili yorumlar geldi. İşte onlardan bazıları…

Her şey bir anda oldu… Şarkıcı Katy Perry’nin gözünün ‘düştüğü’ video sosyal medyada gündeme oturdu

'Şarkıyı indiriyordu. Robotta bir sorun var'

'Klon hatası. Bir dahaki sefere tüm yazılımların güncellendiğinden emin olun ve gerekli yamaları yapın.'

'Mekanik arıza, açık tutmak için düğmeye bile basıyor.'

Katy Perry'nin yaşadığı durumla ilgili bir takipçisi ise ünlü şarkıcının, taktırdığı takma kirpikler için kullanılan yapıştırıcıdan kaynaklı bir sorun olabileceğini iddia etti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...