Hazal Kaya hamile! Ünlü oyuncu bebeğin cinsiyetini ilk kez açıkladı, herkes aynı yorumu yaptı

Düzenleyen:
Hazal Kaya hamile! Ünlü oyuncu bebeğin cinsiyetini ilk kez açıkladı, herkes aynı yorumu yaptı

MAGAZİN Haberleri

Meslektaşı Ali Atay ile 2019 yılında evlenen ve aynı yıl oğlu Fikret Ali’yi kucağına alan Hazal Kaya’dan müjdeli haber geldi. Ünlü oyuncu hamile olduğunu ve bebeğinin cinsiyetini açıkladı.

Kaya, 5 yıldır birlikte olduğu oyuncu Ali Atay ile 2019 yılında dünya evine girmişti.  
 

Çift aynı yıl oğulları Fikret Ali’yi kucağına alarak ilk kez bebek sevinci yaşadı.


Ünlü çift ikinci kez anne baba olma heyecanı yaşıyor. Her fırsatta anne olmayı çok sevdiğini belirten Kaya’nın geçtiğimiz günlerde 3 aylık hamile olduğu iddia edilmişti.

Ünlü oyuncudan beklenen açıklama geldi. İkinci kez anne olmaya hazırlanan Kaya, bebek beklediklerini ve cinsiyetinin belli olduğunu açıkladı.
Bir konser çıkışı basın mensuplarıyla sohbet eden güzel oyuncu “cinsiyeti kız” dedi.

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Vahide Perçin gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı sevilen dizi Adını Feriha Koydum’da başrol oynayan Kaya,  Feriha karakterini canlandırıyordu. Bebeğin cinsiyetinin kız olduğunu duyan hayranları sosyal medyada adı ‘Feriha’ olsun tarzında yorumlar yaptı.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...