Hayranıyla evlenen Nihat Doğan’dan düğün sonrası ilk paylaşım: Sen bana Allah’ın verdiği bir ödülsün

Düzenleyen:
Hayranıyla evlenen Nihat Doğan’dan düğün sonrası ilk paylaşım: Sen bana Allah’ın verdiği bir ödülsün

MAGAZİN Haberleri

Ünlü türkücü Nihat Doğan, İranlı hayranı Arezoo gharlar ile evlendi. Doğan yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu isim ile hayatını birleştirdi. Sessiz sedasız nikah masasına oturan çift sonradan kır düğünü yaptı. 42 yaşındaki şarkıcı, sosyal medya hesabından düğünden bir kare paylaşarak eşine sevgisini dile getirdi. Doğan, “Sen bana Allah'ın verdiği ödül, cennetten bir gülsün” ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Nihat Doğan aradığı aşkı buldu. Ünlü isim geçtiğimiz haftalarda evlenme kararı aldı. Doğan, İranlı bir hayranıyla nikah masasına oturdu. Düğün görüntüleri sosyal medyada paylaşılan taze evli çift çok konuşuldu.

NİHAT DOĞAN: “HOŞ GELDİN HAYATIMA”

Ünlü türkücü düğünün ardından ilk paylaşımını yaptı. Doğan söz konusu paylaşımında eşine olan sevgisinden bahsederek şu sözleri kullandı:

“Sen bana Allah’ın verdiği bir ödülsün. Sen bana cennetten bir gülsün, gülücüksün. Hoş geldin hayatıma. Sonsuza kadar birlikte yaşamak ve yaşlanmak dileğiyle. Dünyam benim. Bir maşallahınızı alalım.”

Hayranıyla evlenen Nihat Doğan’dan düğün sonrası ilk paylaşım: Sen bana Allah’ın verdiği bir ödülsünNihat Doğan'dan düğün sonrası ilk paylaşım...

DÜĞÜNDEKİ GÖRÜNTÜLER TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Öte yandan çiftin düğününde çekilen görüntüler tepki çekmişti. Sosyal medyada yayılan görüntülerde halay esnasında bir kişinin kalabalığa aldırış etmeden havaya ateş ettiği görülmüş, kullanıcılar bu görüntüler karşısında olumsuz yorumlar yapmıştı.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...