Hayko Cepkin gençlik fotoğrafını paylaştı, hayranları tanıyamadı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hayko Cepkin gençlik fotoğrafını paylaştı, hayranları tanıyamadı

MAGAZİN Haberleri

Kendine özgü yorumu ve sahne şovlarıyla tanınan rockçı Hayko Cepkin’in yıllar önce çekilen bir fotoğrafı ortaya çıktı. Gençlik yıllarına ait bir fotoğrafını paylaşan Cepkin’in karesi sosyal medyaya damga vurdu.

44 yaşındaki rock şarkıcısı Hayko Cepkin, paylaşımlarıyla sosyal medyanın zaman zaman en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. “Zevkim doğrultusunda pop ve popülist yaklaşımlı müzikler dışında her melodiye kulak kabartırım” diyen ünlü isim, başarısıyla oldukça konuşuluyor ve müziğini popçusu, rockçusu, arabeskçisi demeden her tür dinleyiciye sevdirebiliyor.

Sahne şovları çok konuşulan şarkıcı, son olarak paylaştığı fotoğrafla gündeme geldi. Cepkin, gençlik haline sosyal medyadan yer verdi, gören tanıyamadı. Şarkıcının gençlik hali sosyal medyaya damga vururken, fotoğrafına yorum yağdı.

İşte Hayko Cepkin’in yıllar önce çekilen vesikalık fotoğrafı…

Hayko Cepkin gençlik fotoğrafını paylaştı, hayranları tanıyamadı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...