Haydar Dümen’in 100 milyonluk mirası kayboldu, eşi harekete geçti

Düzenleyen:
Haydar Dümen’in 100 milyonluk mirası kayboldu, eşi harekete geçti

MAGAZİN Haberleri

Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Haydar Dümen’in ardından miras kavgası patlak verdi. Ünlü psikiyarist ve yazarın vefat etmeden önce satış için 100 milyon liralık sahibi olduğu bina ve dairelerini tanıdığı bir emlakçıya devrettiği ortaya çıktı. Dümen’in eşi Gül Dümen ise bu mirası geri alabilmek adına hukuk mücadelesi için düğmeye bastı.

Haydar Dümen, 92 yaşında koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu. Ünlü ismin ölümünün ardından gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı. Dümen’in yaklaşık 100 milyon TL değerindeki mülkleri ortalığı karıştırdı.

EŞİ HAREKETE GEÇTİ

Sabah’tan Ömer Karahan’ın haberine göre, Haydar Dümen’in ölmeden önce Beyoğlu’nda sahibi olduğu bina ve dairelerini satış yapması için tanıdığı bir emlakçıya devrettiği ortaya çıkıyor. Emlakçı ölünce, Haydar Dümen’in yaklaşık 100 milyon liralık mirası için karmaşık bir durum oluşuyor.  Emlakçının varisleri ise babalarının mirası olduğu için ona göre hareket ediyor. Haydar Dümen’in eşi Gül Dümen de çocukları olmadığı için eşinin mirasını geri alabilmek adına hukuk mücadelesi başlatıyor.

Haydar Dümen’in 100 milyonluk mirası kayboldu, eşi harekete geçti

Haydar Dümen ve eşi Gül Dümen

DEĞERİ 100 MİLYON TL

Beyoğlu Sıraselviler'de muayenehanesi olduğu bilinen Haydar Dümen’in bölgede farklı mülkleri de bulunuyor. Dairelerin ortalama metre kare fiyatlarının 10 bin lira, deniz görüyorsa 15-20 bin lira, dükkanlar 25-35 bin lira olduğu belirtiliyor. Binalar ise metrekaresine göre 35 milyon liradan satışa çıkarılıyor. Dümen'in de emlakçıya devrettiği mülklerin değerinin yaklaşık 100 milyon lira olduğu ifade ediliyor.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...