Hayat Bilgisi'nin Şerif Ali'si Yargı'da ortaya çıktı

Düzenleyen:
Hayat Bilgisi'nin Şerif Ali'si Yargı'da ortaya çıktı

MAGAZİN Haberleri

Ekranların unutulmaz dizilerinden olan ve bugünün birçok sevilen oyuncusunun ilk deneyimlerinden olan Hayat Bilgisi, oyuncularının değişimi ile şaşırtmaya devam ediyor. Hayat Bilgisi dizisinin Şerif Ali'si İlker Kalay, reyting rekortmeni dizi Yargı'da Niyazi karakteri ile ortaya çıktı, öğrenenler şaştı kaldı.

Ekranların unutulmaz dizilerinden olan ve genç isimlerin kendilerini tüm Türkiye'ye tanıtmasına vesile olan Hayat Bilgisi'nin oyuncuları değişimleri ile şaşırtmaya devam ediyor. Gökçe Bahadır, Paşhan Yılmazel ve Kerem Kupacı gibi isimlerin yanı sıra bu isimlerden biri de dizinin Şerif Ali'si İlker Kalay.

Hayat Bilgisi'nin Şerif Ali'si İlker Kalay, şimdilerde başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı reyting rekortmeni dizi Yargı'da ortaya çıktı. Yargı dizisinde Niyazi karakterine hayat veren İlker Kalay, yıllar içindeki değişimiyle şaşkına çevirdi. 

Hayat Bilgisi'nin Şerif Ali'si Yargı'da ortaya çıktıYargı dizisinden İlker Kalay

İLKER KALAY'IN DEĞİŞİMİ DİKKAT ÇEKTİ

Dizide Engin'in katili olduğu iddia edilen Niyazi'yi canlandıran İlker Kalay sosyal medyada ilgi odağı olurken, bir süredir ekranlardan uzak olan Kalay'ın uzun saçları ve yıllar içindeki değişimi oldukça dikkat çekti.

38 yaşında olan ve İstanbul Bilgi Üniversitesi'nden mezun olan oyuncu, sosyal medya hesabından günlük hayatına dair paylaşımlar yapıyor. 2019 yılında sahnelenmeye başlayan Bence Hiç Komik Değil adlı tiyatro oyununda Necati karakterine hayat veren sanatçı 2009 yılında da Ramazan Güzeldir adlı dizide rol almıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...