Hayat Bilgisi'nin Kikirik'i estetikle bambaşka biri oldu!

Düzenleyen:
Hayat Bilgisi'nin Kikirik'i estetikle bambaşka biri oldu!

MAGAZİN Haberleri

Hayat Bilgisi dizisinde oynadığı Kikirik karakteri ile yıldızı parlayan Çisil Oral son haliyle şaşırttı. Geçirdiği estetik operasyonlar sonrası adeta bambaşka biri olan Kikirik Çisil Oral son hali ile ağızları açık bıraktı.

Oynadıkları karakterler ile yıldızları parlayan Hayat Bilgisi'nin genç oyuncularının değişimleri hayranlarını şaşırtıyor. Bu isimlerden biri de Hayat Bilgisi'nin Kikirik'i Çisil Oral. 'Kikirik' lakaplı Biricik karakterine hayat veren Çisil Oral son haliyle şaşırttı. Geçirdiği estetik operasyonlarla bambaşka birine dönüşen Çisil Oral, sosyal medyadaki fotoğrafları ile büyük beğeni topluyor. 

Hayat Bilgisi'nin Kikirik'i Çisil Oral'ın inanılmaz değişimi dizinin hayranlarını da şoke etti. 

Uzun yıllar tiyatro sahnesinde boy gösteren ve kendi senaryolarını yazan Çisil Oral şimdilerde 42 yaşında.

Hayat Bilgisi dizisine başladığında henüz 24 yaşında olan Çisil Oral Pera Güzel Sanatlar'da oyunculuk eğitimine başlamış Hayat Bilgisi dizisinde rol almasıyla okulu dondurmuştu. Daha sonra tekrar eğitimine devam eden Çisil Oral Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu.

 

Oral, diziden sonra arkadaşıyla birlikte bir yapım şirketi kurdu. Ayrıca sahnede çeşitli tiyatro oyunlarında rol almaya devam ediyor. Uzun süredir dizi projelerinde yer almayan Çisil Oral son olarak Aksimetre adından bir programın sunuculuğunu yaptı.

İstanbul'da doğan Çisil Oral, Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümü mezunu. 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...