Hayat Bilgisi dizisinin Beton Ayşe’si resmen eridi

Düzenleyen:
Hayat Bilgisi dizisinin Beton Ayşe’si resmen eridi

MAGAZİN Haberleri

Hayat Bilgisi dizisi ile hayatımıza giren ve canlandırdığı ‘Beton Ayşe’ karakteri ile televizyon izleyicisinin hafızalarında yer edinen Hayfa Safi Tulun’un son hali şaşırttı. Epey kilo veren Safi, adeta bambaşka biri haline geldi.

2003-2006 yılları arasında yayınlanan Hayat Bilgisi dizisi, bir döneme damga vurmuştu. Oyuncu kadrosunda Perran Kutman, Kerem Kupacı, Tarık Pabuççuoğlu, Gökçe Bahadır gibi isimlerin bulunduğu dizi izleyiciyi ekrana kilitliyordu. O dönem ciddi bir reyting başarısına imza atan Hayat Bilgisi dizisinde ‘Beton Ayşe’ karakterini ise Hayfa Safi Tulun canlandırıyordu.

Yıllar geçmesine rağmen unutulmayan dizinin sevilen karakteri Hayfa Safi’nin şimdilerde ne yaptığı merak ediliyor. Uzun zamandır ekranlardan uzak bir hayat süren oyuncu, kendini sokak hayvanlarına adadı.  Safi; terkedilmiş, eziyet görmüş canları kurtarıyor, e onlara güzel yuvalar bulmaya çalışıyor ve onlara el uzatmak için elinden geleni yapıyor. Patili canlara çok düşkün olduğunu belirten oyuncu, son yıllarda hayatını tamamen onlara adadığını söylüyor.

Hayat Bilgisi, Emret Komutanım gibi başarılı dizilerde rol alan Safi, ekran macerasının henüz sonlanmadığını söylüyor ve içine sinen bir projede tekrar yer alabileceğini belirtiyor.

Uzun yıllar ekranlarda yer almayan Hayfa Safi’nin son hali ise görenleri şaşırtıyor. Zayıflayan ve fit bir görünüme kavuşan oyuncu verdiği kilolarla dikkat çekiyor. İşte Hayfa Safi Tulun’un son hali…

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...