Havalimanında fenalaşan Cansu Dere apar topar hastaneye kaldırıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Havalimanında fenalaşan Cansu Dere apar topar hastaneye kaldırıldı

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu Cansu Dere, ‘Sadakatsiz’ dizisinde birlikte rol aldığı meslektaşı Melis Sezen ile ödül almak için İspanya'ya gitmeye hazırlanırken fenalaştı. Uçağın kalkmasına dakikalar kala kötüleşen Dere, seyahatini iptal etmek durumunda kaldı.

Cansu Dere ve Melis Sezen, Sadakatsiz dizisinde canlandırdıkları Asya ve Derin karakterleriyle sadece Türkiye’nin değil dünyanın birçok yerindeki izleyicinin gönlünü de fethetti. İki ünlü oyuncu,  İspanya'da gösterimi süren ‘Altın Üzüm Bağı Ödülleri’nde televizyon dalında ödüle layık görüldü.

İspanya'nın Torvizcon köyünde bu yıl 8'incisi düzenlenecek "Altın Üzüm Bağı Ödülleri" kapsamında Sadakatsiz dizisinde rol alan Cansu Dere ve Melis Sezen’e İspanya'daki başarısından dolayı ödül vereceği açıklandı.

Yarın yapılacak olan törene katılmak için Cansu Dere ile Melis Sezen bu sabah havalimanında buluştu. Birsen Altuntaş’ın haberine göre oyuncu Cansu Dere, uçağa binmeye hazırlanırken fenalaştı. Rengi bembeyaz olan ve ayakta durmakta güçlü çeken Dere, sağlık engeli nedeniyle uçağa binemeyip hastaneye kaldırıldı.

Havalimanında fenalaşan Cansu Dere apar topar hastaneye kaldırıldıMelis Sezen - Cansu Dere

ÖDÜLLERİ MELİS SEZEN ALACAK

Dere’ye yapılan kontrolde, gıda zehirlenmesi teşhisi konuldu. Melis Sezen ise yarınki tören için İspanya’ya uçtu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...