Hatice Şendil isyan etti

Hatice Şendil isyan etti

MAGAZİN Haberleri

Kısa bir süre önce Burak Sağyaşar'la dünya evine giren Hatice Şendil, eşinin adına açılan sahte hesaplar için bir yazı paylaşarak önlem aldı.

Uzun süredir birlikte olan Hatice Şendil ve Burak Sağyaşar çifti kısa bir süre önce dünyaevine girdi. Magazin gündeminde birliktelikleriyle çok konuşulan ünlü çiftin, sosyal medya üzerinden sahte hesapları türedi.
nbsp;
"SAHTE HESAPLAR YÜZÜNDEN..."
nbsp;Hatice Şendil, Instagram hesabı üzerinden eşi adına açılan sahte hesaplar için sosyal medyadaki takipçilerine bir yazı yayınladı. İşte Şendil'in paylaştığı o yazı... "Sevgili arkadaşlar! Eşimin Instagram hesabı normalde yoktu fakat bir süredir @sagyasarrburak ve benzeri sahte hesapların yalan ve yanlış paylaşımları nedeniyle açmak zorunda kaldı.
nbsp;
"YALANSIZ BİR HAYAT DİLİYORUM"
nbsp;"Sizlerden ricam o bahsettiğim fake hesapları lütfen 'Takibi Bırak'a tıklayın. El birliğiyle başkaları üzerinden yapılan sahteciliğin önüne geçelim. Gerçek hesabı @burak.sagyasar dır. Herkese yalansız bir hayat diliyorum. İyi pazarlar. "


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...