Hastaneden video paylaşan Merve Özbey, sağlık durumunu açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hastaneden video paylaşan Merve Özbey, sağlık durumunu açıkladı

MAGAZİN Haberleri

Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle konserlerini ertelemek zorunda kalan şarkıcı Merve Özbey, sosyal medya hesabından video paylaştı. Sağlık durumunu anlatan Özbey, sevenlerine seslendi.

2020 yılında Kenan Koçak ile nikah masasına oturan 2 çocuk sahibi Merve Özbey, bir süre önce geçirdiği ameliyatın ardından oluşan komplikasyonlar nedeniyle hastaneye yattı. Tedavi gören şarkıcı, hasta yatağından yaptığı paylaşımla son durumu hakkında bilgi verdi. 

Hastaneden video paylaşan Merve Özbey, sağlık durumunu açıkladı

“KONSERLERİMİ İPTAL ETMEK ZORUNDA KALDIM”

Ünlü şarkıcı konuyla ilgili daha önce Instagram’dan yaptığı paylaşımda “Geçirdiğim operasyon sonrası birtakım komplikasyonlar gelişti. Buna yönelik hastanede devam eden tedavi süreci ve doktorlarımın tavsiyesi ile 30 Ağustos’a kadar olan konserlerimi üzülerek iptal etmek zorunda kaldım. Sağlıklı günlerde yeniden buluşmak ve hep birlikte şarkılar söylemek dileğiyle” ifadelerini kullanmıştı. 

“DURUM GÜN GEÇTİKÇE İYİYE GİDİYOR”

Bu kez hastanedeki odasından sevenlerine bilgi veren Merve Özbey, yaşadığı süreç ve sağlık durumu hakkında şunları söyledi:

“Dün geceyi çok zor geçirmiş olsam da bugün enerjik uyandım. Hastanede günler zor geçiyor. Dün çok ağrım vardı. Süreç uzun benim için, 6 ay kadardır sürüyor, bu uzun bir süreç benim için. Biraz durmam gerektiğini fark ettim, öğrenmem gereken şeyler olduğunu fark ettim… Ama durum gün geçtikçe iyiye gidiyor. En kısa zamanda çocuklarıma kavuşmak ve konserlerimi yapmak istiyorum. Çok daha güzel haberler vereceğim günleri iple çekiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin. Şimdilik durum bu. Arayan soran herkesten Allah razı olsun. ”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...