Hastanede görüntülenen Hülya Avşar kameralardan köşe bucak kaçtı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, yaz tatilini geçirdiği Ayvalık’taki devlet hastanesinde görüntülendi. Tanınmamak için çaba sarf eden isim, kameralardan köşe bucak kaçtı.

Sahne kıyafetleri ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Hülya Avşar, yaz aylarını Ayvalık’taki evinde geçiriyor. İşleri için sık sık İstanbul’a gelen sanatçı, son olarak gittiği hastanede görüntülendi. 

HASTA ZİYARETİNDE BULUNDU

Hastane içinde tanınmamak için maske ve bere takan Avşar kızı hayranlarını endişelendirdi. ‘Geçmiş olsun’ diyen vatandaşlara yalnızca ‘merhaba’ demekle yetindi. Kameralar tarafından görüntülenen ünlü şarkıcının yanındaki kişi hasta ziyareti için geldiklerini belirtti. 

Hastanede görüntülenen Hülya Avşar kameralardan köşe bucak kaçtı

Kameralardan rahatsız olan Avşar ve tanıdıkları, görüntülenmemek için hızlıca hastaneden uzaklaştı. Her daim muhabirlerle şakalaşan ünlü şarkıcının bu tavırları dikkat çekti.

Öte yandan Hülya Avşar'ın birinci katta bulunan genel cerrahi servisinde yatan bir tanıdığını ziyaret için Ayvalık'taki devlet hastanesine geldiği iddia edildi. 

İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...