Hastane saldırısına sessiz kalan İsrail asıllı Türk Şarkıcı Linet'e tepki yağdı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Hastane saldırısına sessiz kalan İsrail asıllı Türk Şarkıcı Linet'e tepki yağdı

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

İsrail asıllı Türk vatandaşı olan şarkıcı Linet Mor Menashe, "Hamas katildir" sözleri ile bir paylaşımda bulunmuştu. Linet İsrail'in Gazze'deki hastaneye saldırısına sessiz kalıp paylaşımda bulunmayınca tepki gördü.

İsrail-Filistin arasındaki çatışma her geçen gün büyürken İsrail şiddeti arttırdı. Sivilleri doğrudan hedef alan okulları vuran İsrail, savaş hukukunu hiçe sayarak Gazze Şeridi’ndeki Baptist Hastanesi’ne (Al Ahli Arab Hastanesi) bomba yağdırdı. Hastanede çoğunluğu çocuk 500'den fazla Filistinli hayatını kaybetti. Birçok ülke İsrail'in saldırısına tepki göstererek bunun bir savaş suçu olduğunu ifade etti. 

SOSYAL MEDYA KULLANICILARINDAN BÜYÜK TEPKİ GELDİ

İsrail asıllı Türk vatandaşı şarkıcı Linet, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından İsraillilerin fotoğrafını "Hamas katildir" sözleri ile paylaşmıştı. Ünlü şarkıcının İsrail'in Gazze'deki hastaneye yaptığı kanlı saldırıdan sonra paylaşım yapmaması ise tepkilere neden oldu. Sosyal medya kullanıcıları Linet'e tepki gösterirken şarkıcının Türkiye'den gitmesi gerektiğini söyledi. 

Hastane saldırısına sessiz kalan İsrail asıllı Türk Şarkıcı Linet'e tepki yağdı

"ÜLKEMİZİN HASSASİYETLERİNE DİKKAT ETMENİ TAVSİYE EDERİM"

Ünlü yapımcı Erol Köse ise Linet'in bu davranışına tepkisiz kalmayarak sosyal medya hesabında şunları paylaştı:

"Linet kardeşim, bülbül sesli arkadaşım paylaşım yaparken ülkemizin hassasiyetlerine optimum dikkat etmeni tavsiye ederim. Ülkece kınayıp lanetlediğimiz İsrail yönetimidir, halkları değil. Hamas terör örgütüdür, ancak masum Filistin halkını hastanede bile katleden İsrail yönetimini(halkını değil) kınamanı umuyoruz. Bu ülkede servet edindiysen, bak binlerce linç mesajı geliyor senin adına. Bence bu topa hiç girme dostum"

Hastane saldırısına sessiz kalan İsrail asıllı Türk Şarkıcı Linet'e tepki yağdı

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
yusuf 18 Ekim 2023 20:19

bu kadını vatandaşlıktan çıkarıp mal varlıgına el konulmalı

Sonraki Haber Yükleniyor...