Harun Tan'dan ayrılık açıklaması, 'Dövülecek adam çok'

Harun Tan'dan ayrılık açıklaması, 'Dövülecek adam çok'

MAGAZİN Haberleri

Ebru Şallı'yla ayrılan Harun Tan, Bodrum'a koştu. Kick boks antremanı yapan Tan, 'ihanet' iddialarını da yeniden akıllara getirdi, 'Dövülecek adam çok'

Ebru Şallı'yla yollarını ayıran Harun Tan, Bodrum'a koştu. Güneşlenmek yerine kick boks yapan işadamı, dövüş sporları merakını anlatırken 'İhanet' iddialarını da yeniden akıllara getirdi, 'Dövülecek o kadar çok adam var ki.' Harun Tan, Ebru Şallı'yla boşanmasının ardından soluğu tatilde aldı. Şallı'nın maaile çıktığı Fethiye turuna sonradan dahil olan Tan, ardından Bodrum'a geçti. İlk evliliğinden olan oğlu Can'la birlikte Yalıkavak Küdür mevkiindeki bir beach'e gelen işadamı, denize girmek yerine spor yapmayı tercih etti. Özel hoca eşliğinde iki saate yakın kick boks yapan Tan'ın yumruk hareketlerindeki sertlik dikkatlerden kaçmadı. Mücadelenin ardından sporu bitiren Tan, aracına yöneldiği sırada gazetecilerin ablukasında kaldı.
'İLGİSİ YOK' DEMİŞTİ AMA...
nbsp;Israrlı sorular karşısında sürpriz boşanma süreciyle ilgili konuşan işadamı, "Karşılıklı anlaştık. Bundan sonra dost kalıp görüşeceğiz" dedi. Tan'ın, "Uzakdoğu sporlarına olan merakınız ne zaman başladı?" sorusuna verdiği "Dövülecek o kadar çok adam var ki" yanıtı kafalarda soru işareti bıraktı. Boşanmanın ardından basında Şallı'nın eşini aldattığı yönünde haberler çıkmıştı. Ancak her iki taraf da söylentileri yalanlamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...