Hande Soral: Düğünümde gelinlik giymeyeceğim

Düzenleyen:
Hande Soral: Düğünümde gelinlik giymeyeceğim

MAGAZİN Haberleri

Geçtiğimiz gün galası gerçekleşen Biz Size Döneriz filminin oyuncusu Hande Soral düğününde gelinlik giymeyeceğini açıkladı

Çağla TÜRK 

Biz Size Döneriz filminin galası önceki akşam Kanyon AVM’de gerçekleşti. Başrollerinde Hande Soral, Çağlar Ertuğrul, Fırat Albayram, Bestemsu Özdemir, Tarık Ündüz ve Tuğçe Kurşunoğlu gibi genç oyuncuların bulunduğu galaya birçok ünlü isim katıldı. Bensu Soral da ablasına destek için galayı kaçırmadı. Yönetmen Doğa Can Anafarta, 3 Mart’ta vizyona girecek filmin 31 Mart’a çekildiğini açıkladı. Oyuncular ise “Muhteşem ekip, muhteşem set, muhteşem yapım. Sette çok eğlendik, birbirimize destek verdik.” dedi. 

Doğacan Bey; Muhteşem oyuncularımız, yapım ekibimiz ile hep beraber güzel bir film çıkardık. Beğeneceğinizi umuyorum. 

Çağlar; 2017’nin en güzel filmi, çok iddialıyım. Dans sahnelerinden haberim yoktu. O ara kamera akıyormuş, haberim yoktu… 

Hande Soral; Benim çalıştığım en eğlenceli ekip, en eğlenceli set ve yapım… Biz çekerken çok eğlendik. Umarım siz de eğlenirsiniz. Lale karakterini canlandırıyorum. Endüstri mühendisliği okuyup iş bulmaya çalışıyor, çok zengin bir babası var ama parasını asla istemiyor. Yolda bir yönetmen adayına aşık oluyor. Heyecanlı bir aşk hikayesi de var. 

DÜĞÜNÜMDE GELİNLİK GİYMEYECEĞİM

Gelinlik provamız çok hızlı sürdü. Doğacan Bey her sahneyi hızlı çekiyor zaten… Film setinde ağladığı yönünde çıkan haberleri ise böyle yorumladı; Filmi biz izledik.
Oynarken o kadar ağlamamıştım. Ben üzüldüm siz de üzüleceksiniz.
Bu zamana kadar çok gelinlik giydim. Gelinliğe karşı hiçbir heyecanım yok. Hatta yaza düğünümde bile gelinlik giymeyi düşünmüyorum.

Bestemsu Özdemir; Güzel karakterlerdi ve keyifle çalıştık. Tüm ekibime teşekkür ediyorum

Tarık Ündüz; Keyifli ve set süreci yaşadık. 

Fırat; Ben bu filmde 10 yaş gençleştim siz de gelip izlerseniz garanti 5 yaş diyorum. Yüzde yüz arkasındayım filmin. Çalıştığım en keyifli setti. Umarım devamı gelecek, böyle bir düşüncemiz var.

Tuğçe; Herkesin ayrı ayrı hikayesi var ve keyifli bir film yaptık. Herkes salondan eğlenerek çıkacak. 
 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...