Hande Erçel’in minik yeğeni Mavi’den yürek burkan haber! Kanser tedavisi görüyor

Düzenleyen:
Hande Erçel’in minik yeğeni Mavi’den yürek burkan haber! Kanser tedavisi görüyor

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu Hande Erçel'in 2,5 yaşındaki yeğeni Aylin Mavi'den yürekleri burkan bir haber geldi. Ünlü oyuncunun ablası Gamze Erçel'in küçük kızı olan Mavi'nin kanser tedavisine başladığı öğrenildi.

Milyonlar tarafından takip edilen ve ünü Türkiye sınırlarını aşan güzel oyuncu Hande Erçel'in 2,5 yaşındaki yeğeninin kanser tedavisi gördüğü belirtildi. Minik Aylin Mavi'nin kanser tedavisi gördüğü iddiası bir televizyon programında gündeme getirilirken, gözler Hande Erçel ve ablasına çevrildi.

"HANDE ERÇEL'İN YEĞENİ MAVİ KANSER TEDAVİSİ GÖRÜYOR"

Henüz 2,5 yaşında olan ve sosyal medyada dolaşan videoları ile şimdiden takip edilen Aylin Mavi Yıldırım, Hande Erçel'e olan benzerliğiyle de dikkat çekiyor. Minik Mavi'nin hastalığı ile ilgili ilk bilgiyi 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucularından Arto verdi.

Arto, konuyla ilgili şu ifadelere yer verdi:

"Üzücü bir haber var Hande Erçel'in yeğeni Gamze Erçel'in kızı Mavi'den... Kanser tedavisi görmeye başladı. 2,5 yaşındaki Mavi Yıldırım'a kanser teşhisi konuluyor. Mart ayında karnındaki şişkinlikten dolayı hastaneye gidiyorlar ve maalesef kanser tedavisi görmeye başlıyor."

Hande Erçel’in minik yeğeni Mavi’den yürek burkan haber! Kanser tedavisi görüyorHande Erçel ve ablası, sosyal medyada sık sık fotoğraf paylaşıyorlar

KARNINDA OLUŞAN ŞİŞLİK ŞÜPHELENDİRDİ

Küçük Mavi'nin hastalığının, karnındaki şişlikler sonucu ortaya çıktığı belirtildi. Şişliklerden şüphelenen anne ve babası, küçük kızlarını şüphe üzerine hastaneye götürünce üzen haberi öğrendi.

GAMZE ERÇEL'DEN AÇIKLAMA

Aylin Mavi'nin annesi Gamze Erçel, sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Bizi merak edenler; bizler iyiyiz ve iyi olmaya çalışıyoruz.. İki hafta önce kızımız Mavi'yle ilgili bir tedavi sürecine başladık. Biz şokumuzu atlattık ve bunu kabullenip süreci en iyi geçirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Mavi de gayet iyi.

Normalde böyle bir açıklamayı yapmak gibi bir niyetimiz yoktu. Önceden çekimleri yapılmış ve anlaşmamız olan içerikleri paylaşmak dışında pek aktif değildim zaten. Süreci de elimizden geldiğince gizli tutmaya hatta aile büyüklerimize de ufak bir sağlık sorunu yaşıyoruz diyerek tamamlamaktı niyetimiz.

Fakat çok az kişinin bilmesine rağmen bir şekilde bu konu birilerinin magazin malzemesi haline gelmiş oldu.Şu ana kadar hemen hepsi ricamız üzerine haberi kaldırdı. Haberi hiç paylaşmayıp hassasiyet gösteren diğer magazin sayfalarına ayrıca teşekkür ederim. Çünkü en başında dediğim gibi biz bu işi en sessiz, sakin bir şekilde atlatıp tekrar geri dönecektik. Maalesef ipin ucu kaçtı...

Destekleriniz ve anlayışınız için teşekkürler."

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...