Hande Erçel ve Burak Deniz’den sürpriz… Hayranları havalara uçtu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

‘Bambaşka Biri’ adlı dizide başrolleri paylaşan Hande Erçel ve Burak Deniz, dünya çapındaki hayranlarına sürpriz yaptı. Özel bir video hazırlayan ikili, 8 farklı dilde sevenlerine seslendi.

FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Bambaşka Biri dizisi ilk bölümünden bu yana merakla takip ediliyor. Hande Erçel ve Burak Deniz’in başrollerini üstlendiği yapımda, iki ünlü oyuncu Savcı Leyla ve Kenan Öztürk karakterlerini canlandırıyor. Dizinin kadrosunda ayrıca Gonca Vuslateri, Cem Davran, Uğur Uzunel gibi isimler yer alıyor.

Dizideki performanslarıyla çok konuşulan Hande Erçel ile Burak Deniz’e yurt dışındaki hayranları da epey ilgi gösteriyor. Geçtiğimiz günlerde Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen ve TV, dizi sektörünün buluşma noktası olarak görülen Mipcom Fuarı’nda iki ünlü oyuncu da yerini aldı. Kamera karşısına geçen ikili, dizileri için bir söyleşi gerçekleştirdi.

8 FARKLI DİLDE SEVENLERİNE SESLENDİLER

Dünya çapındaki hayranlarına sürpriz yapan Burak Deniz ve Hande Erçel, yapay zeka teknolojisinin yardımıyla takipçilerinin gönderdiği soruları 8 farklı dilde cevapladı. Sosyal medyada büyük ilgi gören röportaj; Türkçe, İngilizce, İspanyolca, Fransızca, İtalyanca, Arapça, Rusça, Çince dil seçenekleriyle yayınlanarak Türkiye’de bir ilke imza attı.

Samimi tavırlarıyla sevenlerinden tam not alan Erçel ile Deniz'in röportajı büyük yankı uyandırdı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...