Hamdi Alkan yasak koydurdu: Selen Görgüzel konuşursa 2.5 milyon TL tazminat ödeyecek

Düzenleyen:
Hamdi Alkan yasak koydurdu: Selen Görgüzel konuşursa 2.5 milyon TL tazminat ödeyecek

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan ile eşi Selen Görgüzel geçen hafta tek celsede anlaşmalı olarak boşandı. Alkan’ın Selen Görgüzel’e konuşma yasağı koydurduğu ortaya çıktı. Görgüzel, biten evliliği hakkında konuşursa tam 2.5 milyon TL tazminat ödeyecek.

2014 yılında Roma’da evlenen Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel’den boşandı. Birkaç aydır annesinin evinde kalan Hamdi Alkan, kızı Zeynep Alkan’ın yanına gitti. Ünlü yönetmen dönünce de eşi Selen Görgüzel ile aralarındaki sorunları çözemedi. Bunun üzerine Görgüzel de evi terk etti.

Evliliklerindeki sorunları bir türlü çözemeyen çift mahkemenin yolunu tuttu. Ünlü çift geçtimiz hafta tek celsede görülen davayla evliliklerini sonlandırdı. İkili birbirinden hiçbir şey talep etmedi.

“SAYGIM OLDUĞU İÇİN KONUŞMAM, TAZMİNAT ÖNEMLİ DEĞİL”

Boşanma sonrası Hamdi Alkan’ın eski eşine konuşma yasağı koydurduğu ortaya çıktı. Hatta Alkan'ın isteği doğrultusunda aralarında bir anlaşma yapıldı.

Sabah’ın haberine göre anlaşmaya gereği Görgüzel'in bu evlilik ile ilgili konuşması yasak. Biten ilişkisi hakkında yorum yaparsa tam 2.5 milyon TL tazminat ödeyecek olan Görgüzel, "Biten ilişkinin ardından saygım olduğu için konuşmam, tazminat önemli değil" dedi.



Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...